Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord

Softphone

Hoewel zakelijke communicatie tegenwoordig lang niet alleen meer om bellen en gebeld worden draait, is het wel belangrijk om de telefonische bereikbaarheid van uw organisatie op orde te hebben. Goede telefonische bereikbaarheid is immers het visitekaartje van uw bedrijf en draagt bij aan de tevredenheid van uw klanten. Maar al die verschillende telefonische apparaten, dat is nogal wat. Wanneer u op zoek bent naar een manier om uw telefoonsysteem een upgrade te geven, dan heeft u vast wel eens de term ‘softphone’ voorbij zien komen. Dat is ook niet gek, want de  vraag naar deze telefonie oplossing wordt steeds groter. Maar wat is een softphone nu eigenlijk en wat doet het voor uw organisatie?

Wat is een softphone?

Eigenlijk is een softphone niets meer dan een software die u installeert op uw computer, mobiele telefoon of tablet. Om hier gebruik van te kunnen maken, heeft u de BICT Hosted Voice oplossing nodig, wat inhoudt dat uw telefooncentrale zich in de cloud bevindt. Hierdoor wordt het gewone ‘analoge’ telefoonverkeer vervangen door het internet. De BICT Groep biedt een softphone die dezelfde functionaliteiten biedt als uw vaste telefoon. Wanneer u toegang heeft tot de software-app kunt u onder andere uitbellen, oproepen ontvangen, oproepen doorschakelen en een voicemail inspreken. Daarnaast ondersteunt de geavanceerde softphone ook functies die alleen beschikbaar zijn op VoIP apparaten, zoals bellen via internet en videoconferenties.  

Wat is een softphone| BICT Groep

Voordelen softphone

  • Overal bereikbaar op uw vaste nummer
  • Vaste toestellen kunnen de deur uit
  • Sneller uit te rollen dan vaste toestellen
  • Inzicht in bereikbare collega's
  • Eenvoudig op- en af te schalen
Telefoon in hand bij raam | BICT Groep
Paul uw ICT specialist

Laat u informeren door onze experts

Wilt u ook overal bereikbaar zijn op uw vaste nummer? Stap vandaag nog over naar Softphone! Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Softphone en Vast Mobiel Integratie

Ondanks dat voor sommige organisaties een vaste telefoon nog steeds een waardevolle toevoeging is, lenen veel organisaties zich goed voor alleen een softphone en Vast Mobiel Integratie. Vast Mobiel integratie houdt in dat de functionaliteiten van uw vaste telefoon ook beschikbaar zijn op uw mobiele telefoon. Wanneer u niet bereikbaar bent op uw vaste telefoon, zorgt de integratie ervoor dat het gesprek automatisch wordt doorgeschakeld naar uw softphone of app. De combinatie van beide telefonieoplossingen zorgt er dus voor dat u altijd beschikbaar bent op uw vaste telefoonnummer.

Softphone en Vast Mobiel Integratie | BICT Groep

Communicatie van de toekomst

Neem afscheid van uw vaste telefonie en kies voor volledige integratie van uw telefonieoplossingen. Met de softphone van de BICT Groep is uw zakelijke communicatie klaar voor de toekomst. Het enige dat u nodig heeft is een werkende internetverbinding. Wilt u weten hoe wij de communicatie binnen uw organisatie een upgrade kunnen geven? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij adviseren u graag over hoe u de softphone, desgewenst in combinatie met Vast Mobiel Integratie, nu en in de toekomst optimaal kunt inzetten.

Communicatie van de toekomst | BICT Groep