Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Haal meer uit BICT BULK E-mail software

Haal meer uit BICT BULK E-mail software

BICT BULK
        2 minuut

BICT BULK E-mail software is een e-mailoplossing die speciaal is ontworpen op basis van de behoeften van organisaties binnen de maritieme -en transport sector. Deze software zorgt namelijk voor een snelle verwerking van het e-mailverkeer binnen de scheepvaart, wat op zijn beurt weer veel kostbare tijd bespaart. Om er echter voor te zorgen dat u het maximale uit BICT BULK haalt, hebben we in dit nieuwsbericht enkele tips en tricks voor u op een rijtje gezet.

Download de mobiele app

Altijd en overal toegang tot BICT BULK, ook als uw computer niet binnen handbereik is? Het kan met de mobiele app! Van de innovatieve zoekfuncties tot aan toegang tot al uw mappen, inboxen en de hele e-maildatabase, de app beschikt over alle nodige functies en werkt net zo snel als de desktopversie. Nu te downloaden voor zowel Android als IOS.

Maak gebruik van de Automation Tools

Aangezien er dagelijks tal van e-mails rondgaan binnen de maritieme -en transport sector, is het niet verrassend dat dit vaak kan leiden tot ongeorganiseerde inboxen. Gelukkig kunnen de Automation Tools van BICT BULK ervoor zorgen dat deze mailboxen zonder al te veel inspanning overzichtelijk blijven. Tools waaraan u kunt denken zijn automatisch archiveren en automatische categorisering.

Maak gebruik van shortcuts

Door gebruik te maken van shortcuts, zal het werken met deze maritieme software nóg sneller gaan. Enkele van de meest gebruikte shortcuts binnen BICT BULK zijn:

  • Nieuwe e-mail opstellen: F2
  • Antwoord op e-mail: F6
  • Opmerking toevoegen aan een e-mail: Ctrl + O
  • Zoeken: F8
  • E-mail naar takenlijst archiveren: Ctrl + W (of Ctrl + Y om het naar de takenlijst van een collega te archiveren)
  • Markeer als gelezen en ga naar volgende: Spatie
  • Categorieën toewijzen: Alt + C

Maakt u nog geen gebruik van BICT BULK E-mail software?

Neem dan vooral eens vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten vertellen u namelijk graag meer over wat BICT BULK E-mail software voor uw organisatie kan betekenen. Bel hiervoor naar 0174 752 000 of vul ons online contactformulier in.

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht