Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
BICT BULK E-mail software | BICT Groep

BICT BULK E-mail software

BICT BULK is een e-mailoplossing die populair is bij heel veel bedrijven binnen de maritieme -en transport sector. Het zorgt namelijk voor een snelle verwerking van de vele e-mails die rondgaan binnen de scheepvaart, waardoor het veel efficiënter is dan andere, veelgebruikte e-mailprogramma's zoals Gmail of Outlook. Lees hieronder meer over BICT BULK E-mail software en waarom dit een onmisbaar product is binnen de maritieme- en transport sector.

Wat is BICT BULK E-mail software? 

U kunt BICT BULK E-mail software zien als een uitgebreid dashboard in de vorm van een inbox. Deze inbox bevat alle tools die nodig zijn om de dag zo productief mogelijk door te komen. Het gaat dus niet alleen om e-mails, maar ook om agenda's, live chats, contacten en mailinglijsten die eenvoudig te beheren en te delen zijn via deze software.

Wat is BICT BULK E-mail software? | BICT Groep

Hoe werkt de inbox van BICT BULK?

Als krachtige, collaboratieve en intelligente e-mailoplossing helpt BICT BULK maritieme -en transport bedrijven te gedijen in e-mailomgevingen met een grote berichtenstroom. Dit gebeurt via één gedeelde inbox. Hiermee wordt het werken aan e-mailketens een stuk makkelijker en overzichtelijker. Zo kunt bijvoorbeeld taken toewijzen aan een collega op een specifieke e-mail. Bovendien kunt u met BICT BULK automatisch e-mailfilters instellen, waardoor het ordenen op prioriteit veel sneller gaat. Ook zoekt u in een mum van tijd naar een exacte e-mail, bijlage of contactpersoon dankzij de geavanceerde zoekfilters. Met al deze functies zorgt BICT BULK er dus voor dat e-mails sneller kunnen worden beantwoord, waardoor veel tijd en dus geld wordt bespaard.

Hoe werkt de inbox van BICT BULK? | BICT Groep

BICT BULK E-mail software van BICT Groep

Door onze samenwerking met diverse software ontwikkelaars kunnen wij u naast oplossingen tegen cybercrime nu ook ondersteunen op het gebied van communicatie binnen de maritieme -en transport sector. Vele organisaties gingen u al voor en maken dagelijks rendabel gebruik van BICT BULK. Wilt u meer weten over deze maritieme -en transport e-mailoplossing? Neem dan gerust contact op met de specialisten van de BICT Groep via ons online contactformulier of bel naar 0174 752 000.

BICT BULK E-mail software van BICT Groep | BICT Groep
Kevin Bogaards

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met het uitbesteden van uw ICT aan de BICT Groep. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail