it partner

IT partner 

Heeft u behoefte aan een bedrijf dat écht met u meedenkt op het gebied van IT? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Als uw IT partner zullen wij elk dagdeel van de week bereikbaar zijn om ieder vraagstuk met betrekking tot ICT zo snel mogelijk voor u op te lossen. Wij bieden dé juiste maatwerk oplossingen voor iedere onderneming en bieden een scala aan IT oplossingen aan. Hiermee heeft u maar één vast aanspreekpunt voor al uw vragen. Wel zo makkelijk!

Onze IT oplossingen

Een goed werkende IT omgeving wordt gezien als één van de belangrijkste zaken binnen een organisatie en hier sluiten de specialisten van de BICT Groep zich volledig bij aan. Met een optimaal werkende IT omgeving zorgt u er namelijk voor dat uw gehele organisatie efficiënter en gerichter kan blijven werken.  Als uw IT partner helpen wij u graag bij het automatiseren van uw bedrijfsprocessen met behulp van onze IT oplossingen. Hierbij kunt u denken aan het inrichten van een online werkplek. Het beveiligen van uw IT omgeving door middel van camerabewaking en toegangscontrole en snel en zakelijk internet voor uw gehele organisatie. Kortom, wij kunnen het gehele beheer uit handen nemen.

it oplossingen

De nieuwe manier van samenwerken

Om ervoor te zorgen dat uw medewerkers altijd en overal toegang hebben tot al hun bestanden, bieden wij Microsoft 365 aan. Microsoft 365 is dé oplossing voor uw digitale werkplek en is de nieuwe manier van samenwerken. Met deze technische oplossing zorgt u ervoor dat uw medewerkers eenvoudiger met elkaar kunnen communiceren en effectiever kunnen samenwerken. Daarnaast beschikt elke medewerker die gebruik maakt van Microsoft 365 over een beveiligingsupdate, zodat al uw bestanden worden beschermd tegen bedreigingen.

Microsoft 365 is voor iedere organisatie geschikt, zowel kleine als grote organisaties. Meer weten over Microsoft 365? Lees het in ons artikel.

Microsoft 365 nieuwe manier van samenwerken
Kevin Bogaards

Laat u informeren door onze experts

Kies vandaag nog voor de BICT Groep als uw IT partner. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Een passende oplossing voor iedere branche

Iedere organisatie, ongeacht welke branche, is afhankelijk van een optimaal werkende ICT omgeving. De mate van afhankelijkheid en de wijze waarop deze omgeving wordt ingericht, verschilt per organisatie en branche. Een kleine zorginstelling heeft namelijk een andere aanpak nodig dan een groot transportbedrijf. Door onze jarenlange ervaring in diverse branches, kunnen wij ICT oplossingen voor uw vraagstuk optimaal afstemmen op de wensen en behoeften van uw bedrijf. Hiermee willen wij uw organisatie volledige of gedeeltelijke ontzorging bieden op het gebied van ICT.

ict voor iedere branche

De BICT Groep is uw IT partner

Heeft u behoefte aan efficiëntie binnen uw organisatie? Maak uw telefonie oplossing compleet met de Vast Mobiel Integratie van de BICT Groep: een toekomstvaste telefooncentrale als vervanging van uw vaste lijn. Doordat wij met vrijwel alle providers samenwerken, kunnen wij iedere telefonie integratie realiseren. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via ons online contactformulier of bel naar 0174 652 000. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden.

Hét ICT bedrijf | BICT Groep