Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Vast Mobiel Integratie |BICT Groep

Vast Mobiel Integratie

Een vaste telefooncentrale, een zakelijke mobiele telefoon en een privé telefoon: dát kan moderner vinden wij, maar hoe? Daarvoor hebben wij de oplossing: Vast Mobiel Integratie. Met Vast Mobiel Integratie komen vaste en mobiele telefonie samen in één telefonieomgeving. De gehoste telefonie oplossing zorgt ervoor dat uw mobiele telefoon onderdeel wordt van onze BICT Hosted Voice omgeving. Hierdoor komen de functionaliteiten die u heeft op uw vaste toestel, ook beschikbaar op uw mobiele telefoon. Maar wat kan Vast Mobiel Integratie nu eigenlijk voor u betekenen?

Optimale bereikbaarheid door Vast Mobiel Integratie

Met Vast Mobiel Integratie bevindt uw telefooncentrale zich in de cloud. Hiermee maakt u uw mobiele telefoon een voorwaardig onderdeel van uw bedrijfstelefonienetwerk. Dit biedt niet alleen financiële voordelen, maar ook veel mogelijkheden. Met Vast Mobiel Integratie beschikt u namelijk over een groot aantal functionaliteiten, die voorheen alleen beschikbaar waren voor vaste telefonie. Zo bent u dankzij deze vorm van integratie altijd en overal bereikbaar via één nummer en belt u daarnaast ook via één nummer uit. Hierdoor bent u altijd herkenbaar voor collega’s, klanten en relaties. Voor wie optimaal klantcontact een hoge prioriteit heeft, is Vast mobiel Integratie de ideale oplossing.

Wist u dat u uw vaste telefonie ook kunt integreren met Microsoft Teams? U leest er hier meer over.

Lees meer
Vast mobiel integratie | BICT Groep

Besparen op telefoniekosten

Wanneer u wilt besparen op uw telefoniekosten is, dan is de overstap naar VoIP telefonie een goede keuze. Behalve dat u beter bereikbaar bent, zijn de kosten voor VoIP telefonie aanzienlijk lager.  Krijg inzicht in het belgedrag van uw medewerkers en bepaal welke nummers wel en niet gebeld mogen worden. Zo krijgt u grip op gespreksstatistieken en komt u niet voor onnodige kosten te staan. Voor een vast bedrag per maand profiteert u van een volledige telefooncentrale in de cloud, inclusief onderhoud en service. Door de uitgebreide functionaliteiten van Vast Mobiel Integratie houdt u de professionaliteit van uw organisatie hoog en hoeft u niet meer te investeren in een dure, vaste lijn.

Optimale bereikbaarheid door Vast Mobiel Integratie | BICT Groep
Paul uw ICT specialist

Laat u informeren door onze experts

Een vaste telefooncentrale, een zakelijke mobiel en een privé telefoon in één? Dit is mogelijk met Vast Mobiel Integratie van de BICT Groep! Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Voordelen Vast Mobiel Integratie op een rij

  • Locatie onafhankelijk werken
  • Vast nummer op uw mobiel
  • Functionaliteiten van VoIP telefooncentrale, zoals doorschakelen, wachtrijen en keuzemenu's beheren
  • Uitbellen met uw vaste nummer
  • Eenvoudig schakelen tussen vast en mobiel
  • Lage investeringskosten
Vast Mobiel | BICT Groep

Maak uw telefonieoplossing compleet

Heeft u behoefte aan efficiëntie binnen uw organisatie? Maak uw telefonie oplossing compleet met de Vast Mobiel Integratie van de BICT Groep: een toekomstvaste telefooncentrale als vervanging van uw vaste lijn. Doordat wij met vrijwel alle providers samenwerken, kunnen wij iedere telefonie integratie realiseren. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via ons online contactformulier of bel naar 0174 652 000. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden.

telefonieoplossing | BICT Groep