Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
ict outsourcing

ICT outsourcing

U bent ondernemer en wilt u focussen op uw eigen kernactiviteiten. De kans is groot dat u daarom de catering en schoonmaak binnen uw organisatie niet zelf verzorgt. Maar geldt dit ook voor het beheer van uw ICT omgeving? Gek genoeg zijn er nog steeds ondernemers die dit zelf doen, terwijl het veel tijd en energie kost. Daarnaast kan het voor de nodige frustraties zorgen, doordat u niet voldoende beschikt over alle technische kennis. Gelukkig is hiervoor een oplossing, namelijk ICT outsourcing. Met veel disciplines in huis biedt de BICT Groep het volledige pakket om uw ICT gedeeltelijk of volledig uit handen te nemen.

Voordelen ICT outsourcing

Iedere ondernemer komt eens op een punt dat hij moet gaan nadenken over ICT mogelijkheden. Niet alleen over de verschillende facetten, maar ook of u zelf de verantwoordelijkheid neemt over het ICT beheer of dat u kiest om het (gedeeltelijk) uit te besteden. Een van de belangrijkste overwegingen voor ondernemers om te kiezen voor ICT outsourcing, is het behouden van de focus op de organisatie. Maar er zijn meer voordelen om te kiezen voor ICT outsourcing:

  • U profiteert van een breed en hoog kennisniveau van ICT specialisten die bovendien beschikken over veel ervaring.
  • U heeft één aanspreekpunt voor al uw ICT gerelateerde vraagstukken.
  • Ervaren ICT partijen investeren in de meest recente technologieën en oplossingen, waardoor u altijd up-to-date bent.
  • Er is constante monitoring, waardoor storingen vroegtijdig worden opgespoord.
  • Professionele ondersteuning van uw medewerkers.
  • Het is in veel gevallen goedkoper dan iemand in dienst nemen.
Voordelen ict outsourcing

ICT outsourcing

ICT outsourcing, of beter gezegd het ontzorgen van onze klanten, is de hoofdactiviteit van de BICT Groep. Bij dit specialisme spelen veel disciplines een rol. De BICT Groep biedt een verscheidenheid aan diensten die de levensduur van uw bedrijfsmiddelen verlengen en de prestaties van uw ICT omgeving verbeteren. U kunt hierbij denken aan netwerk-, systeem-, en werkplekbeheer, maar ook aan het beveiligen van uw werkomgeving. Wij zorgen ervoor dat wij uw organisatie door en door kennen, zodat wij snel kunnen inspelen op veranderingen binnen uw organisatie. Kortom, ICT outsourcing van de BICT Groep  zorgt ervoor dat de continuïteit van uw organisatie wordt gewaarborgd en u te allen tijde zorgeloos kunt blijven werken.

ICT outsourcing | BICT Groep
Kevin Bogaards

Laat u informeren door onze experts

Kies vandaag nog voor ICT outsourcing, de gehele ontzorging op gebied van ICT. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Starten met ICT outsourcing?

Wilt u starten met het outsourcen van uw ICT beheer? Dan bent u bij de BICT Groep aan het juiste adres. Als ISO 9001 en 27001 gecertificeerd bedrijf bent u verzekerd van de juiste kwaliteit en veiligheid. Bent u nog niet voldoende overtuigd of bent u gewoon benieuwd wat de BICT Groep voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van ICT outsourcing?  Neem dan gerust contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening en voorzien u van een passend advies. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0174 752 000 of vul ons online contactformulier in.

contact opnemen over ict outsourcing