werkplekbeheer
Paul -werkplekbeheerder - BICT Groep

Paul
Werkplekbeheerder

Werkplekbeheer uitbesteden 

Door de digitale transformatie en de komst van de moderne werkplek, werken steeds meer mensen vanuit de cloud. Dit betekent dat men niet meer beschikt over één fysieke werkplek, maar werkt waar en wanneer zij maar willen. Om optimaal te kunnen werken is het daarom belangrijk dat deze moderne werkplek mobiel, efficiënt en flexibel is. Door het uitbesteden van uw werkplekbeheer aan de BICT Groep is uw IT omgeving in goede handen en zal uw moderne werkplek voldoen aan exact deze eisen. Ons werkplekbeheer valt binnen een compleet pakket, waarin ook netwerkbeheer en systeembeheer vallen. Zo kunnen wij u op alle vlakken zo goed mogelijk ondersteunen en voorzien van alles wat u nodig heeft voor de meest effectieve (online) werkplek. U kunt bij ons terecht voor zowel uw kantoorwerkplekken, thuiswerkplekken als mobiele werkplekken.

IT diensten

Laat u informeren door onze experts

Full service beheer

Wanneer u ervoor kiest om uw werkplekbeheer uit te besteden aan de BICT Groep, bent u verzekerd van full service beheer. Door preventief onderhoud, monitoring van uw IT netwerk en het beveiligen van uw data, zorgen wij voor continuïteit van uw moderne werkplek. Wij zijn ons ervan bewust dat problemen snel en adequaat opgelost moeten worden. Daarom zitten onze specialisten er bovenop en zijn problemen al opgelost nog voordat u het doorheeft. Veelal gebeurt dit op afstand maar, indien nodig, komen wij ook bij u op locatie. Afhankelijk van het aantal werkplekken binnen uw organisatie, maakt u voor een vast bedrag per maand gebruik van onze beheerdienstverlening. En wanneer uw bedrijf groeit, dan groeien onze werkplekken gewoon met u mee!

Wilt u net als onze klanten geen omkijken meer hebben naar het beheer van uw werkplekken? Laat u vrijblijvend adviseren door een van onze specialisten en ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Plan gauw uw (online) afspraak in middels het online contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 0174 752 000.