Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
BICT Elastic Network | BICT Groep

Netwerkbeheer

Als een van de meest bedrijfskritische onderdelen, is een feilloos functionerend netwerk van essentieel belang voor iedere organisatie. Een storing of inbraak kan ervoor zorgen dat uw gehele bedrijf stil komt te liggen. Ook voor netwerken geldt dat deze na een bepaalde periode een update nodig hebben of zelfs aan vervanging toe zijn. Om uw medewerkers veilig en ongestoord te laten werken is het daarom van belang servers periodiek en kundig te laten beheren. Preventief netwerkbeheer door de BICT Groep voorkomt problemen, waardoor u op de lange termijn veel tijd en geld bespaart.

Netwerkbeheer uitbesteden

Downtime van uw netwerk is erg vervelend voor uw organisatie. Hierdoor is het onmogelijk voor u en uw medewerkers om gebruik te maken van netwerkapparatuur en toegang te krijgen tot de online werkplek. Breng rust binnen uw organisatie door het uitbesteden van uw netwerkbeheer aan een betrouwbare ICT partner. Met het netwerkbeheer van de BICT Groep verkleint u de kans op problemen en kunt u vertrouwen op een stabiele ICT omgeving. Doordat onze beheerders voortdurend uw netwerk monitoren, kunnen wij snel en effectief handelen bij eventuele storingen. Zelfs in de avonduren staat de BICT Groep voor u klaar om u volledig te ontzorgen.

Netwerkbeheer uitbesteden | BICT Groep

Remote netwerkbeheer op locatie

Switches, routers en firewalls worden binnen het netwerkbeheer zodanig met elkaar verbonden, dat u beschikt over een stabiele internetverbinding waarover u veilig en snel kunt communiceren. Helaas gaat het soms mis en is het zaak dat het probleem zo snel mogelijk verholpen wordt. Gelukkig hoeft u niet te wachten tot een van onze beheerders bij u langkomst. Door middel van remote netwerkbeheer kunnen onze IT experts de meeste problemen op afstand oplossen: een efficiënte en effectieve manier tegen de juiste kosten. Is het probleem te complex om op afstand te verhelpen? Dan sturen wij een van onze beheerders direct bij u langs op locatie, zodat u zo snel mogelijk verder kunt met uw werkzaamheden!

Remote netwerkbeheer op locatie | BICT Groep
Paul uw ICT specialist

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met het uitbesteden van uw Netwerkbeheer en profiteer van sneller internet, minimale downtime en beveiliging van uw bedrijfsdata. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Zorgeloos werken

Wanneer u als organisatie kiest voor de BICT Groep, kiest u voor sneller internet, minimale downtime en beveiliging van uw bedrijfsdata. Bovendien profiteert u van extra support en ondersteuning, ook wanneer het een ander ICT vraagstuk betreft. Hierdoor heeft u maar één aanspreekpunt voor al uw vragen over ICT infrastructuur. U kunt rekenen op al onze expertises, zodat u zorgeloos kunt blijven werken. Heeft u een vraag omtrent ons netwerkbeheer of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan gauw uw (online) afspraak in middels het online contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 0174 752 000.

Zorgenloos Werken | BICT Groep