werkplekbeheer

ICT ondersteuning

ICT ondersteuning oftewel ICT outsourcing, betekent het uitbesteden van uw ICT aan een externe partij. Het uitbesteden van uw ICT aan een externe partij, kan voor verschillende voordelen binnen uw organisatie zorgen. Voor het verzorgen van de juiste ICT is veel kennis en ervaring nodig, echter kost het ook veel tijd om deze kennis bij te scholen. Naast dat er veel kennis nodig is,  is het in de meeste gevallen ook duurder om iemand in dienst te nemen, dan dat u uw ICT laat uitbesteden door een externe partij. Hiermee krijgt u de juiste ICT ondersteuning en kunt u zich blijven focussen op uw eigen werkzaamheden. Dan verzorgen wij de ICT!

Voordelen ICT ondersteuning

ICT ondersteuning kan zakelijke voordelen met zich meebrengen. Onze specialisten van de BICT Groep hebben ze voor u op een rijtje gezet:

  • Al uw medewerkers kunnen zich blijven focussen op hun werkzaamheden en zullen geen omkijken meer hebben naar de ICT. Dit nemen wij namelijk deels of volledig van u over.
  • Al onze specialisten beschikken over de juiste kennis. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat de ICT zorgvuldig wordt verzorgt.
  • Storingen zullen vroegtijdig worden opgepakt. Hierdoor heeft u in de meeste gevallen niet eens door dat er een storing heeft plaatsgevonden. Zodra u de storing opmerkt, hebben wij deze al voor u opgelost.
IT diensten

Laat u informeren door onze experts

Jordy - Servicedesk Medewerker - BICT Groep

Jordy
Servicedesk Medewerker

ICT oplossingen

Als gecertificeerd ICT bedrijf hebben wij een scala aan ICT oplossingen. Zo kunnen wij oplossingen bieden zoals systeembeheer, Microsoft 365, online werkplekken, IT beveiliging en nog veel meer. Uiteraard staat u er niet alleen voor bij het maken van de juiste keuzes. Wij bieden u de ICT ondersteuning die u nodig heeft en maken gezamenlijk de keuze welke ICT oplossingen het beste bij u en uw organisatie pastsen.

De juist ICT ondersteuning voor uw organisatie

Als uw ICT partner kunnen wij u verzekeren van het feit dat wij elk dagdeel van de week beschikbaar zijn om al uw ICT gerelateerde vraagstukken te beantwoorden. Ongeacht de grootte van het vraagstuk, wij bieden graag de juiste ondersteuning voor uw organisatie. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Aarzel dan niet om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen via het online contactformulier. Liever direct en persoonlijk contact met onze specialisten? Bel ons dan via 0174 752 000.