Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
ict ondersteuning

ICT ondersteuning

ICT ondersteuning, oftewel ICT outsourcing, betekent het uitbesteden van uw ICT aan een externe partij. Het uitbesteden van uw ICT, kan voor verschillende voordelen binnen uw organisatie zorgen. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen tijd meer te investeren in het bijscholen van de benodigde kennis, Daarnaast is het in de meeste gevallen ook duurder om iemand voor uw ICT in dienst te nemen, dan dat u uw ICT uitbesteedt aan een externe partij. Kortom, door uw ICT uit te besteden krijgt u de juiste ICT ondersteuning en kunt u zich blijven focussen op uw eigen werkzaamheden. Dan verzorgen wij de ICT!

Voordelen ICT ondersteuning

ICT ondersteuning brengt zakelijke voordelen met zich mee. De specialisten van de BICT Groep hebben ze voor u op een rijtje gezet:

  • Al uw medewerkers kunnen zich blijven focussen op hun werkzaamheden en zullen geen omkijken meer hebben naar de ICT. Dit nemen wij namelijk deels of volledig van u over.
  • Al onze specialisten beschikken over de juiste kennis. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat de ICT zorgvuldig wordt verzorgd.
  • Storingen zullen vroegtijdig worden opgepakt. Hierdoor heeft u in de meeste gevallen niet eens door dat er een storing heeft plaatsgevonden. Zodra u de storing opmerkt, hebben wij deze al voor u opgelost.

ICT oplossingen

Als gecertificeerd ICT bedrijf hebben wij een scala aan ICT oplossingen. Zo kunnen wij oplossingen bieden zoals systeembeheer, Microsoft 365, online werkplekken, IT beveiliging en nog veel meer. Uiteraard staat u er niet alleen voor bij het maken van de juiste keuzes. Wij bieden u de ICT ondersteuning die u nodig heeft en maken gezamenlijk de keuze welke ICT oplossingen het beste bij u en uw organisatie passen.

Van A tot Z | BICT Groep
Kevin Bogaards

Laat u informeren door onze experts

Kies vandaag nog voor de juiste ICT ondersteuning voor uw organisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

De juiste ICT ondersteuning voor uw organisatie

Als uw ICT partner kunnen wij u verzekeren van het feit dat wij elk dagdeel van de week beschikbaar zijn om al uw ICT gerelateerde vraagstukken te beantwoorden. Ongeacht de grootte van het vraagstuk, wij bieden graag de juiste ondersteuning voor uw organisatie. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Aarzel dan niet om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen via het online contactformulier. Liever direct en persoonlijk contact met onze specialisten? Bel ons dan via 0174 752 000.

vrijblijvend gesprek ict ondersteuning