Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
ict onderhoud

ICT onderhoud 

Het onderhouden van uw netwerk wordt ook wel gezien als écht vakwerk. Hieronder valt niet alleen het installeren en plaatsen op locatie, dit is namelijk pas waar het begint. Bij ICT onderhoud is het belangrijk dat de continuïteit en stabiliteit van de ICT infrastructuur centraal staat. Om dit dag in dag uit te kunnen garanderen aan uw medewerkers, zodat zij ongestoord kunnen werken, biedt de BICT Groep diverse mogelijkheden om u te ondersteunen. Afhankelijk van uw wensen en behoeften, kunt u uw ICT omgeving volledig door ons laten onderhouden.

Voorkom down-time met een goed werkende ICT omgeving

Ze zeggen ook wel eens: zonder de basis kan uw organisatie niet optimaal werken. En laat dit nou net hetgeen zijn waarom de BICT Groep voorstander is van het continue onderhouden van uw ICT omgeving. Zodra u en uw organisatie blijven werken op een infrastructuur die niet wordt bijgehouden, zal uw ICT niet voor ondersteuning zorgen, maar levert het u alleen maar extra werk op. Op lange termijn zal extra werk zorgen voor onnodige kosten en verloren tijd, met daarbij voortdurende problemen en storingen, wat zal leiden tot down-time.

Daarom is het van essentieel belang om te bouwen aan een optimaal werkende infrastructuur en met al onze kennis en ervaring kunnen wij u hierbij helpen! Voorkom down-time met een goed werkende ICT omgeving met behulp van de BICT Groep. 

voorkom down-time

Proactieve ondersteuning op gebied van ICT 

Wij staan bekend om onze proactieve ondersteuning op het gebied van ICT. Dit komt o.a. door onze jarenlange ervaring, het feit dat wij een gecertificeerd en erkend bedrijf zijn binnen de ICT branche en dat wij maatwerkoplossingen bieden voor iedere onderneming, ongeacht welke branche.

Dus mocht dit nou gaan om de tuinbouw, de sportsector, de horeca of de zorg, wij weten als de beste dat iedere organisatie een andere aanpak nodig heeft. Maar maakt u zich geen zorgen. Wij verzekeren u van proactieve ondersteuning op gebied van ICT, dit komt o.a. door onze helpdeskmedewerkers.

proactieve ondersteuning ict
Kevin Bogaards

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met de juiste ICT onderhoud voor uw ICT omgeving. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Het eerste aanspreekpunt voor uw ICT onderhoud

Heeft u vragen of problemen op het gebied van ICT? Dan kunt u elk dagdeel van de week terecht bij één van onze helpdeskmedewerkers. Zij zullen het eerste aanspreekpunt zijn betreft uw ICT onderhoud. De helpdeskmedewerkers van de BICT Groep zorgen ervoor dat eerstelijnswerkzaamheden correct worden uitgevoerd en geregistreerd, daarnaast zorgen zij ervoor dat storingen worden gesignaleerd en voorkomen.

Schiet u na het lezen van deze pagina direct al een ICT gerelateerde vraag binnen? Neem dan contact met ons op middels het online contactformulier of bel via het telefoonnummer 0174 752 000 en één van onze helpdeskmedewerkers staat klaar om u direct te woord te staan!

aanspreekpunt voor ict onderhoud