Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
it beheer

IT beheer

Wanneer u kiest voor de BICT Groep, dan kiest u voor volledige ontzorging van uw IT beheer. Onze systeembeheerders zorgen voor de volledige installatie, configuratie en onderhoud van uw IT infrastructuur. Ons IT bedrijf zorgt ervoor dat uw hardware continu is voorzien van de nieuwste beveiligingssoftware. Door onze specialistische kennis kunnen wij u garanderen dat uw organisatie niet voor onverwachte kosten komt te staan. Zo kunt u zich blijven focussen op uw organisatie, terwijl wij uw volledige IT beheer regelen. 

IT oplossingen voor uw bedrijf

Slimme IT oplossingen die werken, dat is waar de BICT Groep voor staat! Wij bieden alle faciliteiten om uw bedrijf te voorzien van diverse IT oplossingen. Zo heeft u met behulp van ons IT bedrijf inzicht in alle activiteiten in en rondom uw organisatie, heeft u altijd snel en zakelijk internet, zijn alle mobiele apparaten beveiligd en beheerd en kunt u met de hulpprogramma’s van Microsoft 365 gemakkelijk (online) samenwerken. 

it oplossingen voor uw bedrijf

Systeembeheer

Hoe vervelend het ook is, een storing in uw IT omgeving kan soms onvoorspelbaar zijn en onverwachts optreden. Echter kunt u er wel voor zorgen dat u de kans op een storing minimaliseert. Om dit te doen, is het belangrijk dat u uw IT omgeving zorgvuldig onderhoudt. Zo zorgt u er namelijk voor dat uw IT omgeving continue kan blijven presteren. De BICT Groep begrijpt dat u naast uw dagelijkse werkzaamheden geen tijd heeft om u ook te focussen op uw IT beheer. Omdat het wel essentieel is binnen uw organisatie, is het een goede optie om uw systeembeheer uit te besteden aan de BICT Groep. Wij hebben een eventuele storing snel opgelost, vaak nog voordat u het doorheeft! 

Systeembeheer uitbesteden | BICT Groep
Kevin Bogaards

Laat u informeren door onze experts

Laat vandaag nog uw IT beheer uitbesteden aan onze specialisten. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Uw partner voor IT beheer

Als uw IT partner voor IT beheer zorgen wij ervoor dat wij elk dagdeel van de week voor u klaarstaan, ongeacht de grootte van het vraagstuk. Bent u benieuwd wat wij op het gebied van IT beheer voor uw bedrijf kunnen betekenen? Onze specialisten vertellen u graag meer over onze dienstverlening en staan voor u klaar om te zoeken naar passende oplossingen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op middels het online contactformulier of bel ons op 0174 752 000. Indien u zich eerst rustig wilt oriënteren op onze website, bekijk dan gerust ons uitgebreide aanbod aan IT diensten.

Hét ICT bedrijf | BICT Groep