Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Cyber security Rotterdam | BICT Groep

Cyber security Rotterdam

Cybercrime is een snelgroeiende vorm van criminaliteit waar veel Rotterdamse organisatie niet goed genoeg op zijn voorbereid. Hacking, ransomware, phishing en DDos-aanvallen; het zijn allemaal zaken die ervoor kunnen zorgen dat een organisatie failliet gaat. Het is daarom enorm belangrijk dat uw cyber security in Rotterdam op orde is. Hoe u dit het beste kunt doen leest u hieronder.

3 voorwaarden voor optimale cyber security

Om uw IT optimaal te beschermen, is het belangrijk dat uw medewerkers weten waartegen zij zich moeten beschermen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat ze phishing-pogingen herkennen en train ze hoe ze daarop moeten reageren. Voorkomen is immers beter dan genezen. Ook dient u enkele procedures op te zetten om cyberveiligheid te garanderen, bijvoorbeeld een geheimhoudingsverklaring. Pas dan, als u deze twee zaken op orde hebt, kunt u bepalen welke technologieën u wilt inzetten om uw cyber security in Rotterdam op orde te brengen. Een aantal van deze technologieën zullen wij hieronder behandelen.

voorwaarden voor optimale cyber security | BICT Groep

IT security technologieën voor de beste beveiliging

Om uw IT security zoveel mogelijk te verbeteren, zou u kunnen denken aan de toepassing van de volgende technologieën:

  • Het toepassen van endpoint security, waardoor er vanuit een centraal punt beveiligingssoftware naar diverse eindpunten kan worden gedistribueerd, zoals een laptop of mobiele telefoon.
  • Het instellen van multifactorauthenticatie, zodat de authenticiteit van een gebruiker op meer dan één enkele manier wordt geverifieerd.
  • Het beveiligen van uw cloud omgeving met de speciaal daarvoor bestemde cloud oplossingen.
multifactorauthenticatie | BICT Groep

Cyber security in Rotterdam uitbesteden

U zou ervoor kunnen kiezen om deze elementen zelf te implementeren in uw organisatie, echter kan dit een tijdrovend proces zijn. Kies er daarom voor om uw cyber security in Rotterdam uit te besteden aan een gespecialiseerd ICT-bedrijf zoals de BICT Groep. Wij zorgen ervoor dat uw systemen zo goed mogelijk beveiligd zijn tegen cybercrime en zullen ook regelmatig monitoren. Zo heeft u hier geen omkijken meer naar en kunt u zich concentreren op uw eigenlijke taken. Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

Van A tot Z | BICT Groep
Jordy | System Engineer

Laat u informeren door onze experts

Profiteer vandaag nog van onze dedicated servers! Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail