Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Over ons | BICT Groep

Over ons

De BICT Groep is ontstaan uit de ICT afdeling van het bedrijf V&R Techniek. Dit bedrijf is in 1973 opgericht en stond toen nog bekend als Van Rossum Techniek. Sinds april 2011 is de BICT Groep geboren, één overkoepelende organisatie van waaruit wij automatisering, bedrijfstelefonie, hosting services en datanetwerken leveren.

Ons gespecialiseerde team van ICT'ers en medewerkers bedenkt, levert en beheert op een flexibele en dynamische manier totaaloplossingen voor alle ICT vraagstukken. Doordat wij diverse specialismen gebundeld hebben in één bedrijf, heeft de klant een vast aanspreekpunt voor al zijn vragen, meldingen of onverhoopte storingen. Storingen worden door proactief systeembeheer vroegtijdig opgespoord, zodat de klant vaak pas achteraf te horen krijgt dat zich een storing voorgedaan heeft. De klant merkt hier in zijn dagelijkse werkzaamheden niets van. 

Door slim samen te werken, pakken wij vraagstukken direct op en kan de klant zich volledig focussen op zijn core business. De uitdaging is om de klant compleet te ontzorgen op het gebied van ICT, waarbij wij streven naar een lange termijn relatie. 

Waarom kiezen voor de BICT Groep?

Klantgericht - BICT Groep

Klantgericht

Flexibel en schaalbaar - BICT Groep

Flexibel

Positief - BICT Groep

Positief

Betrokken - BICT Groep

Betrokken

Bas Voermans

"Als wij doen waar wij goed in zijn, dan kunt u doen waar u goed in bent"

Bas Voermans | Eigenaar van de BICT Groep

Mail