Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Certificering| BICT Groep

Certificering

Wij nemen kwaliteit zeer serieus. Op het gebied van kwaliteit beschikt de BICT Groep daarom over alle benodigde certificaten. Kwaliteit is op alle niveaus geïntegreerd, zowel in ons interne beleid als in de uitvoering.

Erkenning voor slimme ICT oplossingen

certificaat multimediaconnect | BICT Groep

Certified Installer Multimedia Connect

De BICT Groep mag zichzelf sinds 2011 “Certified Installer" van Multimedia Connect noemen. Wij zijn hier erg trots op. Het certificaat wordt namelijk alleen uitgereikt aan technische experts en professionals met een hoge commerciële en technische betrokkenheid. 

certificaat adc krone | BICT Groep

ADC Krone

Officieel geautoriseerd “Truenet Integrator”. Door dit partnerschap zijn wij in staat om datanetwerken vanuit ADC Krone te certificeren voor een 20-jarige zero bit garantie.

certificaat-erkend leerbedrijf in de ict | BICT Groep

Erkend leerbedrijf

Wij leiden vakmensen op. De BICT Groep is een erkend leerbedrijf en staat altijd open voor nieuw talent.

logo-iso-9001 | BICT Groep

ISO 9001:2015 kwaliteitsmanagement

ISO 9001:2015 toont aan dat de BICT Groep voldoet aan de internationale norm van kwaliteitsbeheersing. Hiermee tonen wij aan dat wij in staat zijn om bedrijfsprocessen continue te verbeteren, om de tevredenheid van klanten te verhogen en de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen waarborgen.

Lees meer
iso-27001-2017 | BICT Groep

ISO 27001:2017 informatiebeveiliging

ISO 27001:2017 is een wereldwijde norm op het gebied van informatiebeveiliging. Met dit certificaat tonen wij aan dat onze organisatie de juiste set van maatregelen, processen en procedures hanteert om veilig met informatie om te gaan. De vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van bedrijfsinformatie wordt hiermee verder gewaarborgd.

Lees meer
Kevin Bogaards

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met een beveiligde opslag voor uw bedrijfsgegevens. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail