certificaten

Erkenning voor slimme ICT oplossingen

Wij nemen kwaliteit zeer serieus. Op het gebied van kwaliteit beschikt de BICT Groep daarom over alle benodigde certificaten. Kwaliteit is op alle niveaus geïntegreerd, zowel in ons interne beleid als in de uitvoering.


Certificaat MultimediaConnect

Certified Installer Multimedia Connect

De BICT Groep mag zichzelf sinds 2011 “Certified Installer" van Multimedia Connect noemen. Wij zijn hier erg trots op. Het certificaat wordt namelijk alleen uitgereikt aan technische experts en professionals met een hoge commerciële en technische betrokkenheid. 

Certificaat  ADC Krone

ADC Krone

Officieel geautoriseerd “Truenet Integrator”. Door dit partnerschap zijn wij in staat om datanetwerken vanuit ADC Krone te certificeren voor een 20-jarige zero bit garantie. 

Certificaat Erkend leerbedrijf in de ICT SBB

Erkend leerbedrijf

Wij leiden vakmensen op. De BICT Groep is een erkend leerbedrijf en staat altijd open voor nieuw talent.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 kwaliteitsmanagement

ISO 9001:2015 toont aan dat de BICT Groep voldoet aan de internationale norm van kwaliteitsbeheersing. Hiermee tonen wij aan dat wij in staat zijn om bedrijfsprocessen continue te verbeteren, om de tevredenheid van klanten te verhogen en de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen waarborgen.

ISO 27001:2017

ISO 27001:2017 informatiebeveiliging

ISO 27001:2017 is een wereldwijde norm op het gebied van informatiebeveiliging. Met dit certificaat tonen wij aan dat onze organisatie de juiste set van maatregelen, processen en procedures hanteert om veilig met informatie om te gaan. De vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van bedrijfsinformatie wordt hiermee verder gewaarborgd.

mobiele telefoon

Laat u informeren door onze experts