Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
ict partner

Bas Voermans

Founder, CEO & Ambassadeur Bas Voermans startte na zijn studie en afstudeerstage in 2006 bij V&R Techniek in Monster. Hier kreeg hij de taak om de conventionele telematicatak om te zetten naar de moderne technologie van Voice over IP (VoIP). Dit deed hij met succes en zijn inspanningen vormden de basis voor de transformatie van V&R Techniek en legden de grondslag voor zijn ondernemende geest.

In 2007 nam Bas het initiatief om kantoorautomatisering op te zetten, gestimuleerd door de positieve reacties op de nieuwe telefonietechnieken. Al snel wist Bas dat hij in de markt een enorme bijdrage zou leveren wanneer de door hem opgezette ICT-tak zich als full service ICT-dienstverlener zou profileren. Sinds april 2011 is de BICT Groep geboren, één overkoepelende organisatie van waaruit wij automatisering, bedrijfstelefonie, hosting services en datanetwerken leveren.

BICT Groep is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevende managed service provider op het gebied van ICT in Nederland, met meer dan twintig gepassioneerde medewerkers. Dagelijks werken we aan complexe vraagstukken om onze klanten te ontzorgen op het gebied van ICT, zodat zij zich kunnen focussen op hun corebusiness. Naast zijn rol als ondernemer en CEO, is Bas Voermans ook betrokken als ambassadeur en toont hij maatschappelijke verantwoordelijkheid door deel te nemen aan diverse initiatieven.

Waarom kiezen voor de BICT Groep?

Klantgericht - BICT Groep

Klantgericht

Flexibel en schaalbaar - BICT Groep

Flexibel

Positief - BICT Groep

Positief

Betrokken - BICT Groep

Betrokken

Bas Voermans

"Als wij doen waar wij goed in zijn, dan kunt u doen waar u goed in bent"

Bas Voermans | Eigenaar van de BICT Groep

Mail