Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord

Wat wij als ESET Gold Partner voor u kunnen betekenen

Behind the scenes
        2 minuut

Per 2023 zijn wij trotste Gold Partner van ESET. Dit betekent dat wij volledig gecertificeerd zijn in de ESET-oplossingen op het gebied van IT security. Wij kunnen als security partner onze klanten met uiteenlopende security uitdagingen ondersteunen in hun security-implementatie en -beheer. In dit nieuwsbericht leest u wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Wat doet een ESET Gold Partner precies?

ESET en BICT Groep werken al jaren samen. In deze samenwerking hebben wij een SOC (Security Operations Center) opgebouwd waarmee wij onze klanten 24/7 security monitoring kunnen bieden. Doordat wij een partnership zijn aangegaan met ESET, en per 2023 Gold Partner zijn, kunnen wij een IT oplossing bieden waarin het cybersecurity-portfolio van ESET zit verwerkt. Door diverse trainingen, webinars en cursussen te volgen op het e-learning platform ESET Academy kunnen wij onze klanten ervan verzekeren dat onze specialisten altijd beschikken over de juiste kennis en expertise.

Wat is ESET?

ESET is een IT beveiligingsbedrijf dat al 30 jaar lang organisaties en bedrijven ondersteunt in hun strijd tegen cybercrime waarbij zij bouwen aan een veiligere technologische omgeving. Zij zijn uitgegroeid tot een sterk merk met meer dan 110 miljoen gebruikers wereldwijd. ESET ontwikkelt beveiligingssoftware en biedt bescherming tegen de meest recente malware, virussen, spyware en trojan horses met één centraal doel: Nederland steeds veiliger maken met hun lokaal gevestigde team van security experts. ESET gelooft dat het combineren van krachtige beveiligingstechnologieën met menselijke expertise het hoogste beveiligingsniveau biedt voor bedrijven en organisaties.

BICT Groep inschakelen voor optimale IT security

Vandaag de dag hebben we enorm veel te maken met digitalisering en dat blijft toenemen. Dit biedt nieuwe kansen voor cybercriminelen om aan te vallen. Omdat cyberbedreigingen toenemen ontstaan er ook vele kansen voor IT security. Betrouwbare IT security is essentieel om te zorgen dat cybercriminelen uw data niet in handen krijgen en zorgeloos te kunnen werken. Als dé betrouwbare ICT partner, en dus ook ESET Gold Partner, weten wij hoe belangrijk betrouwbare IT security is. Wij kunnen u zoveel mogelijk ontzorgen op dit gebied, waardoor u zich volledig kunt focussen op uw corebusiness. Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht