Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
ransomware

Wapen uw organisatie tegen de toenemende
dreiging van ransomware

Cybersecurity
        2 minuut

Bedrijven worden steeds vaker het doelwit van ransomware-aanvallen. Als toonaangevend Managed Service Provider biedt BICT Groep niet alleen geavanceerde beveiligingsoplossingen, maar ook de expertise om bedrijven te beschermen tegen een scala aan digitale bedreigingen, waaronder ransomware, gerichte aanvallen, datalekken en fileless attacks. Dit betekent dat u zonder zorgen kunt blijven werken in een wereld waarin cyberaanvallen steeds complexer worden.

Wat is ransomware nu precies?

Ransomware, een term die steeds vaker in het nieuws verschijnt, is kwaadaardige software die kostbare bestanden op uw computer versleutelt, waardoor ze voor u ontoegankelijk worden. Deze software wordt ingezet door cybercriminelen met het doel organisaties te chanteren. Dit kan tot gevolg hebben dat hele IT-infrastructuren in een ijzeren greep worden gehouden en organisaties tot wanhoop worden gedreven. Als organisatie is het cruciaal om te begrijpen hoe u zich kunt beschermen tegen deze bedreiging.

Een groeiend gevaar

Het gevaar van ransomware is in de afgelopen jaren gegroeid. Wat begon als een digitale plaag is uitgegroeid tot een gigantische onderwereld van cybercriminaliteit. Criminelen specialiseren zich in verschillende aspecten van een aanval, waarbij ze elkaar aanvullen in de wereld van cybercriminaliteit. Iemand ontwikkelt de malware, een ander breekt in op netwerken, en nog een ander zorgt ervoor dat het geld in handen komt van de criminelen. Deze criminele netwerken opereren in de schaduw van het internet en vormen een serieuze bedreiging voor de digitale veiligheid van organisaties.

BICT Groep: Uw IT security partner

Als trotse ESET Gold Partner beseffen we als geen ander het belang van betrouwbare IT-beveiliging. We begrijpen dat informatiebescherming wellicht niet bovenaan uw prioriteitenlijst staat wanneer u zich richt op uw corebusiness. Daarom staat BICT Groep klaar om uw IT-beveiliging volledig te ontzorgen. Onze experts voeren een grondige inventarisatie uit en monitoren uw bedrijfsomgeving actief, zodat bedreigingen vroegtijdig worden opgespoord en de schade tot een minimum wordt beperkt. Laat u informeren door onze experts en begin vandaag nog met het uitbesteden van uw IT-security. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht