Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
surface bovenaanzicht

Top 4 redenen om een Surface aan te schaffen

Surface
        2 minuut

Als Managed Service Provider van hoogwaardige softwareoplossingen en geavanceerde hardware begrijpt BICT Groep de behoeften van uw werknemers. Daarom willen we de veelzijdige en innovatieve Surface-productlijn van Microsoft onder uw aandacht brengen. De Surface is meer dan alleen een laptop of tablet; het is een krachtig apparaat dat uw online werkplek naar een hoger niveau tilt. Hieronder bespreken we 4 redenen waarom u zou moeten overwegen om een Surface aan te schaffen.

1.    Veelzijdigheid die aan uw behoeften voldoet

Of u nu onderweg bent, in een vergadering zit of thuis werkt, de Surface past zich moeiteloos aan uw wensen aan. Dankzij de flexibele laptop- en tabletmodus kunt u altijd de juiste tool gebruiken voor de taak die voor u ligt. Met de Surface heeft u de vrijheid om te werken op uw eigen manier, waar en wanneer u maar wilt.

2.    Krachtige prestaties voor optimale productiviteit

De Surface is uitgerust met de nieuwste Intel-processors, waardoor u kunt genieten van krachtige prestaties bij veeleisende taken. Of u nu werkt met complexe softwareprogramma's, zoals Word, Excel, PowerPoint, Adobe Photoshop of AutoCAD, de Surface levert de snelheid en efficiëntie die u nodig heeft. Met het vertrouwde Windows 10-besturingssysteem kunt u moeiteloos werken en uw productiviteit naar een hoger niveau tillen.

3.    Creatieve mogelijkheden binnen handbereik

De Surface opent de deur naar eindeloze creatieve mogelijkheden. Met de Surface Pen kunt u intuïtief schrijven, tekenen en notities maken op het scherm. Met meer dan 1.024 niveaus van drukgevoeligheid en verschillende penpunten kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. De Surface is uw ideale oplossing om uw creatieve visie tot leven te brengen.

4.    Mobiliteit en batterijduur voor onbeperkte flexibiliteit

Dankzij het slanke en lichte ontwerp van de Surface kunt u moeiteloos werken waar u maar wilt. Of u nu onderweg bent naar vergaderingen, op een andere locatie werkt of op reis bent, de Surface biedt mobiliteit zonder concessies te doen aan de prestaties. Met een indrukwekkende batterijduur van gemiddeld 10 uur kunt u de hele dag door blijven werken zonder onderbrekingen. Laat u niet beperken door uw werkplek en neem de Surface overal met u mee.

Bij BICT Groep weten we dat de Surface een waardevolle investering is voor het werken van de toekomst. Daarom bieden we ondersteuning bij de integratie, implementatie en het onderhoud van uw Surface-apparaten. Kortom, met BICT Groep bent u verzekerd van een probleemloze ervaring met uw Surface-apparaten. Onze experts staan klaar om u te helpen het maximale uit uw Surface-ervaring te halen. Neem vandaag nog contact met ons op via ons online contactformulier of bel naar 0174 752 000.

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht