Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Back up

De voordelen van een online back-up bij BICT Groep

IT-security
        2 minuut

Met een geautomatiseerde online back-up van BICT Groep verzekert u zich ervan dat uw gegevens altijd beschikbaar zijn en blijven. In geval van dataverlies kan deze data direct worden hersteld. Stel u bijvoorbeeld voor dat uw computer wordt besmet met een virus dat het besturingssysteem en uw bestanden ontregelt, met een online back-up van BICT Groep kunt u uw bedrijfsgegevens snel en eenvoudig herstellen, waardoor in een mum van tijd uw bestanden weer op uw computer staan.

Nooit meer data kwijtraken

Met de geautomatiseerde online back-up van BICT Groep verliest u nooit meer data en bent u ervan verzekerd dat uw gegevens veilig zijn. Regelmatige back-ups minimaliseren het risico op gegevensverlies door onvoorziene omstandigheden, zoals menselijke fouten, hardwarestoringen of cyberaanvallen. In het geval van dataverlies kan deze data direct hersteld worden.

Data opgeslagen op één centrale plek

Met de online back-updienst van BICT Groep heeft u toegang tot al uw data, waar en wanneer u maar wilt. Alle gegevens worden opgeslagen op één centrale locatie, wat het beheer vereenvoudigt en efficiënte toegang tot en beheer van gegevens mogelijk maakt.

ISO-gecertificeerde datacenters

Uw gegevens worden opgeslagen in twee beveiligde datacenters die beide ISO-gecertificeerd zijn, wat betekent dat ze voldoen aan internationale normen voor kwaliteit en beveiliging. Met een uniek wachtwoord krijgt u toegang tot uw versleutelde data, waardoor maximale betrouwbaarheid van uw opgeslagen informatie wordt gewaarborgd.

Altijd en overal toegang tot uw data

Zolang u een internetverbinding heeft, kunt u altijd en overal bij uw gegevens. Dit bevordert de flexibiliteit en maakt het gemakkelijk om onderweg of op afstand te werken.

Maximale privacy

BICT Groep hecht grote waarde aan de privacy van uw gegevens. Geavanceerde beveiligingsmaatregelen, waaronder versleutelingstechnologieën en strikte toegangscontroles, garanderen maximale privacy.

Geen investeringskosten

Dit betekent dat u kunt profiteren van geavanceerde online back-updiensten zonder voorafgaande grote investeringen. Door gebruik te maken van de online back-updienst bent u verzekerd van een veilige back-up voor een vast maandelijks bedrag, zonder te hoeven investeren in hard- of software.

Begin vandaag nog met een beveiligde opslag voor uw bedrijfsgegevens. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht