Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
BICT_Hosted_Voice_een_alles-in-één telefonie_oplossing

BICT Hosted Voice: Een alles-in-één telefonie oplossing

BICT Hosted Voice
        2 minuut

Ontdek de kracht van zakelijke telefonie met BICT Hosted Voice, de alles-in-één telefonieoplossing van BICT Groep. Als uw managed service provider bieden wij flexibele telefonieoplossingen die zijn aangepast aan de behoeften van uw bedrijf. Met BICT Hosted Voice hoeft u niet langer te investeren in een dure telefooncentrale.

Zakelijke telefonie met onbegrensde mogelijkheden

VoIP-telefonie, oftewel Voice over IP, is de sleutel tot een veilige en gebruiksvriendelijke zakelijke telefonie-ervaring. Dit betekent simpelweg bellen via internet, wat niet alleen veiliger maar ook gebruiksvriendelijker is dan traditionele methoden. BICT Hosted Voice biedt een bewezen alternatief voor oude ISDN-centrales, met extra voordelen en kostenefficiëntie. U kunt moeiteloos bellen via internet, waardoor uw communicatie soepel en efficiënt verloopt.

Flexibiliteit die met u meegroeit

Een van de meest waardevolle aspecten van BICT Hosted Voice is de flexibiliteit. Of uw bedrijf nu klein is of groeit, onze alles-in-één telefonieoplossing groeit moeiteloos met u mee. Met BICT Hosted Voice profiteert u van dezelfde gebruiksgemakken, mét extra functionaliteiten. Denk aan doorschakelmogelijkheden, bellen via belgroepen en naadloze integratie met mobiele apparaten, allemaal tegen een vast maandbedrag.

Betrouwbaar VoIP platform met een van de hoogste MTBF

Als toonaangevende managed service provider begrijpen wij het belang van betrouwbare communicatie. BICT Hosted Voice is gebouwd op geavanceerde technologie, met een VoIP-platform met een van de hoogste Mean Time Between Failures (MTBF) in de branche. U kunt erop vertrouwen dat uw bedrijf altijd goed bereikbaar is, en uw communicatie soepel blijft verlopen zonder onderbrekingen.

Neem de stap naar optimaal bereik

Is uw bedrijf klaar om de communicatie met medewerkers en klanten naar het allerhoogste niveau te brengen? Met BICT Hosted Voice wordt dit mogelijk, op iedere gewenste locatie. Ontvang meer informatie over wat onze telefonieoplossing voor uw bedrijf kan betekenen door contact met ons op te nemen via ons online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht