Microsoft 365

Microsoft 365

Microsoft 365 (voorheen Office 365) zijn met haar welbekende programma's een zeer interessante aanvulling voor bedrijven. Standaard aanwezige apps als Word, Excel, PowerPoint en Outlook worden aangevuld met een aantal zakelijke services. Hieronder vallen onder andere Exchange, SharePoint, OneDrive for Business en Microsoft Teams. Door het gebruik van de Microsoft 365-pakketten hebben u en uw medewerkers altijd en overal toegang tot uw documenten. Hierdoor bent u in staat om als team effectief te kunnen samenwerken. Bekijk, bewerk en deel uw documenten met de mobiele Microsoft 365-apps of raadpleeg uw bestanden vanaf uw laptop, computer of tablet. 

Applicaties Microsoft 365

De bekende programma's van Microsoft 365

Blijf up-to-date met de nieuwste versies

Microsoft Teams

Microsoft Teams

Chatten, bellen en vergaderen met tot wel 250 deelnemers

OneDrive

OneDrive for Business

Open, deel en werk samen aan al je bestanden, vanaf elke locatie

Sharepoint

Sharepoint

Online samenwerken begint hier


.

Exchange

Exchange

Krijg vanaf elke gewenste locatie toegang tot e-mails, contactpersonen en gedeelde agenda's

IT oplossing
Laat u informeren door onze experts

Altijd en overal werken met Microsoft 365

Wanneer u veel vanuit huis of buiten kantoor werkt, is het wenselijk dat u te alle tijden toegang heeft tot uw documenten. De applicaties van Microsoft 365 vormen de basis van uw digitale werkplek, waardoor bent u in staat om altijd, overal en op elk gewenst apparaat te kunnen werken. Doordat uw bestanden beschikbaar zijn in de cloud-omgeving, kunt u deze niet alleen gemakkelijk delen met uw collega’s, maar ook samen bewerken. De hulpmiddelen van Microsoft 365 worden automatisch gesynchroniseerd. Hierdoor blijft u constant up-to-date, ook wanneer u tijdelijk offline bent. Zo kunt u zo efficiënt mogelijk blijven werken. 

Applicaties Microsoft 365

Excel
Bekijk, bewerk en maak uw spreadsheets vanaf iedere locatie en werk realtime samen.

PowerPoint
Verhoog het niveau van uw presentaties, want vanaf nu kunt u overal samenwerken aan uw PowerPoint presentaties.

Outlook
Dankzij een geïntegreerde weergave van uw e-mail, agenda, contactpersonen en bestanden blijft u continu verbonden.

Word
Samen werken, samen schrijven en blijven werken op uw eigen manier.

Videobellen Video Conference Teams

Chatten, bellen én vergaderen met Microsoft Teams

Heeft uw organisatie behoefte aan een oplossing waarmee medewerkers productiever kunnen vergaderen, taken kunnen volbrengen zonder te hoeven wisselen tussen applicaties en waarmee u de dagelijkse communicatie beter kunt managen? Dan is Microsoft Teams de juiste oplossing. Deze applicatie uit het Microsoft 365-pakket biedt de mogelijkheid om te kunnen vergaderen, chatten, bellen en samen te kunnen werken. En dat allemaal op één plek.

Breng uw collega's, teams en resources samen 
Microft Teams is een uitgebreide samenwerkingstool van Microsoft 365 waarmee u kunt chatten, vergaderingen kunt houden, bestanden gezamelijk kunt bewerken en opslaan en de inhoud van apps kunt delen. Tevens legt u eenvoudig contact met klanten en leveranciers door de mogelijkheid tot het integreren van uw e-mail, contactpersonen en agenda's.

Bellen en gebeld worden
Microsoft Teams als telefonie oplossing!

Wanneer u gebruikmaakt van Microsoft 365 is het een logische vervolgstap om te bellen met Microsoft Teams. De BICT Groep biedt naast de standaard functionaliteiten van het Microsoft 365-telefoonsysteem een completere oplossing, namelijk het integreren van de bestaande telefonie omgeving. Dit houdt in dat wij oproepen van uw bestaande telefonie omgeving laten verlopen via Microsoft Teams. Wij koppelen hiervoor uw vaste telefonie aan hét hulpprogramma voor teamsamenwerking, waarbij iedere gebruiker een eigen telefoonnummer toegewezen krijgt. Op deze manier kan iedere gebruiker bellen en gebeld worden, zonder dat hij losse apparatuur nodig heeft. Microsoft Teams als telefonie oplossing zorgt ervoor dat u overal ter wereld hoogwaardige gesprekken kunt voeren, waardoor een nog krachtigere tool voor productiviteit, samenwerking en communicatie ontstaat. 

check mark

Behoud van het vaste nummer

check mark

Altijd bereikbaar

check mark

Aantrekkelijke tarieven

OneDrive

OneDrive for Business

Werk aan uw bestanden en sla ze direct op in OneDrive of SharePoint. OneDrive is dé bestanden-app van Microsoft 365 die u met al uw bestanden verbindt.

Wijzigingen worden direct bijgewerkt op alle gesynchroniseerde apparaten. Het openen en synchroniseren van bestanden kan op ieder gewenst apparaat.

Met 1TB opslag heeft u altijd voldoende opslaggeheugen voor het opslaan en delen van bestanden. Daarnaast maken toegangs- en gastkoppelingen het mogelijk om uw bestanden ook met externe contactpersonen te delen.

Sharepoint

Sharepoint

Maak teamsites om informatie, inhoud en bestanden op uw intranet te delen met SharePoint.

In Microsoft 365 kunt u eenvoudig een teamsite maken vanaf de SharePoint-startpagina. Vanaf de SharePoint Server kunt u een teamsite of een aantal andere typen sites maken. U kunt deze site(s) gebruiken als een veilige plek om informatie te bewaren, organiseren, delen en openen vanaf elk gesynchroniseerd apparaat. Het enige dat u nodig heeft is een webbrowser, zoals Internet Explorer of Google Chrome. Via de SharePoint-app blijft u verbonden via uw mobiele apparaten.

Exchange Outlook

Slimmer aan de slag met uw zakelijke e-mail en agenda's

Microsoft Exchange is de webversie van Microsoft Outlook. Met Exchange kunt u overal bij uw e-mail, agenda en contacten. We zetten uw e-mail veilig in de cloud, zodat u ieder gewenst apparaat kunt synchroniseren. Een groot voordeel is dat u niet meer hoeft te investeren in een eigen e-mailserver en direct een professionele e-mailoplossing voor hebt voor uw bedrijf.