Microsoft 365

Microsoft 365

Om uw medewerkers optimaal te laten presteren is het belangrijk dat u uw werknemers voorziet van de samenwerkingstools die zij nodig hebben. Tegelijkertijd is het belangrijk dat werknemers altijd en overal bij hun bestanden kunnen en dat bedrijfskritieke gegevens beschermd worden. Microsoft 365 is dé oplossing voor uw digitale werkplek. De geïntegreerde technologieoplossing stelt uw medewerkers in staat om te communiceren en effectief te kunnen samenwerken. Bovendien ontvangt iedere gebruiker automatisch een beveiligingsupdate, zodat bedrijfsgegevens op elk apparaat te allen tijde worden beschermd tegen bedreigingen. Doordat de cloudservice abonnement gebonden is, is deze tool zowel geschikt voor kleine, middelgrote als grote ondernemingen.

Hulpprogramma's Microsoft 365

Microsoft 365 (voorheen Office 365) is met haar welbekende programma's een zeer interessante aanvulling voor bedrijven. Standaard aanwezige apps als Word, Excel, PowerPoint en Outlook worden aangevuld met een aantal zakelijke services. Hieronder vallen onder andere Exchange, SharePoint, OneDrive for Business en Microsoft Teams. Afhankelijk van het Microsoft 365-pakket dat u kiest, kunt u de Office programma’s tot op wel vijf verschillende apparaten gebruiken. Bekijk, bewerk en deel uw documenten met de mobiele Microsoft 365-apps of raadpleeg uw bestanden vanaf uw laptop, computer of tablet.

Microsoft 365
Microsoft Teams
OneDrive
Sharepoint
Exchange
Paul -werkplekbeheerder - BICT Groep

Paul
Werkplekbeheerder

Altijd en overal werken met Microsoft 365

Wanneer u veel vanuit huis of buiten kantoor werkt, is het wenselijk dat u te allen tijde toegang heeft tot uw documenten. De applicaties van Microsoft 365 vormen de basis van uw digitale werkplek, waardoor u in staat bent om altijd, overal en op elk gewenst apparaat te kunnen werken. Doordat uw bestanden beschikbaar zijn in de cloud omgeving, kunt u deze niet alleen gemakkelijk delen met uw collega’s, maar ook samen bewerken. De hulpmiddelen van Microsoft 365 worden automatisch gesynchroniseerd. Hierdoor blijft u constant up-to-date, ook wanneer u tijdelijk offline bent. Zo kunt u zo efficiënt mogelijk blijven werken.

De online werkplekken van de BICT Groep zijn standaard voorzien van alle licenties van Windows en Microsoft 365. Naast alle hulpmiddelen krijgt u ondersteuning en het onderhoud dat u nodig heeft. 

IT diensten

Laat u informeren door onze experts

Microsoft Silver Partner

Microsoft Silver Partner

BICT Groep is Microsoft Silver Partner. Deze certificering toont aan dat wij voldoen aan een hoge standaard van technische prestaties, servicekwaliteit en klantenservice, waaronder op het gebied van Microsoft 365. Door de partner-certificering maakt de BICT Groep deel uit van het Microsoft Partner Netwerk, waardoor de organisatie onder andere toegang heeft tot hulpprogramma’s, product updates en trainingsprogramma’s van Microsoft. 

Door onze specifieke kennis en ervaring bent u altijd verzekerd van de juiste hulpmiddelen die u nodig heeft om op iedere gewenste locatie te kunnen werken.