IT diensten

IT diensten

Wanneer u op zoek bent naar een ICT partner voor uw bedrijf, dan bent u bij de BICT Groep op de juiste plek. Met ons uitgebreide pakket aan IT diensten zorgen wij ervoor dat de IT infrastructuur van u en uw medewerkers optimaal functioneert en al uw zorgen rondom het beheer verleden tijd zijn. Door goed naar onze klanten te luisteren, kunnen wij hen voor ieder vraagstuk voorzien van een passende ICT oplossing. Deze oplossingen zijn vaak maatwerk en afhankelijk van het probleem of de  doelstelling. Uiteindelijk is iedere IT oplossing uit ons dienstenpakket erop gericht om uw IT omgeving optimaal in te richten, te beheren en te beveiligen. Zo kunt u altijd zorgeloos te werk gaan. 

Carsten - werkplekbeheerder - BICT Groep

Carsten
Werkplekbeheerder

Online werkplekken

Of u nu thuis, onderweg of gewoon op kantoor bent, met de online werkplekken van de BICT Groep zijn u en uw medewerkers ervan verzekerd dat u altijd en overal toegang heeft tot al uw benodigde gegevens en applicaties. Doordat u in staat bent om uw bestanden op elk gewenst moment en op iedere locatie te openen, kunt u te allen tijde flexibel en productief werken. Dé ideale IT dienst dus voor wanneer u veel onderweg bent. 

  • Uw online werkplek bevindt zich in ons streng beveiligde en optimaal geconditioneerde datacenter. 
  • Al uw bestanden worden opgeslagen in de Cloud, dit geeft u de mogelijkheid om vanaf verschillende locaties te werken en u bent ervan verzekerd dat deze veilig worden opgeslagen. 
  • De online werkplek van de BICT Groep biedt de mogelijkheid om eigen systemen te integreren. 
IT diensten

Laat u informeren door onze experts

E-mailhandtekening

Binnen uw organisatie zult u continu te maken hebben met het sturen en/of ontvangen van (zakelijke) e-mails. Hierbij is de afsluiting van een e-mail een belangrijk onderdeel, dit wordt namelijk gezien als jouw eigen digitale visitekaartje. Naast dat u via een e-mailhandtekening uw contactgegevens overbrengt, is het ook handig voor andere doeleinden. Met een e-mailhandtekening verwijst u namelijk naar uw eigen (bedrijfs) website en/of social media kanalen, wat kan leiden tot meer traffic en leads. 

check mark

Een professionele
e-mailhandtekening

check mark

Maak promotie via uw handtekening

check mark

Integratie met uw bedrijfsgegevens

check mark

Koppeling met uw social media kanalen

Partner voor al uw IT diensten

Als IT bedrijf zorgen wij ervoor dat wij u compleet kunnen ontzorgen op het gebied van IT. Daarom worden wij graag uw partner voor al uw IT diensten! Bent u klaar om volledig ontzorgd te worden en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op middels het online contactformulier of bel ons op 0174 752 000. Uiteraard bent u ook welkom op ons kantoor in Naaldwijk!