ICT consultancy

IT consultancy 

Om ervoor te zorgen dat uw IT omgeving optimaal blijft werken, is er veel tijd en kennis nodig. Wij begrijpen dat uw organisatie niet altijd beschikt over deze tijd, maar dat er soms wel vragen in uw hoofd spelen op gebied van IT. Tijdens onze IT consultancy kunnen wij u antwoord geven op al deze technisch gerelateerde vragen. Met een heldere blik denken wij met u mee over de meest complexe vraagstukken. Vanuit uw wensen, behoeftes en werkwijze geven wij een concreet en onderbouwend advies.

Marco Noordervliet - Commercieel Manager - BICT Groep

Marco
Commercieel Manager

IT consult voor advies op maat 

Bij de BICT Groep weten we dat elk bedrijf en elke consument anders is. Daarom leren we u en uw bedrijf graag kennen tijdens een IT consult. Op deze manier kunnen wij u voorzien van het beste advies op maat. Want waarom zou u investeren in dure IT hardware als u dat helemaal niet nodig heeft? Waarom zou u extra hulpprogramma’s aanschaffen als u er nooit gebruik van maakt? Waarom zou u software aanschaffen zonder dat u weet hoe het werkt? Wij zorgen ervoor dat u niet voor onnodige kosten komt te staan en kijken alleen naar de mogelijkheden die écht voor uw bedrijf van toepassing zijn.

Uw IT omgeving in één oogopslag 

Uw IT omgeving in één oogopslag 

IT diensten

Laat u informeren door onze experts

IT consultancy nodig?

Onze engineers beschikken over de juiste kennis en ervaring en staan voor het geven van een eerlijk IT advies.      Wij helpen en adviseren graag over hoe u optimaal gebruik kan maken van uw IT voorzieningen. De BICT Groep heeft maar één doel en dat is ervoor zorgen dat u en uw collega’s elke dag weer kunnen werken zonder (technische) problemen. Wij nemen graag het gehele IT beheer van u over, waardoor u zich kan focussen op uw corebusiness.  Wij vertellen u graag meer over onze IT consultancy of IT scan. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op middels het online contactformulier of bel ons op 0174 752 000. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Naaldwijk. Tot snel!