Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Gratis ICT scan | BICT Groep

Gratis ICT scan

Vandaag de dag is een betrouwbare en professionele ICT omgeving van essentieel belang. Maar hoe zorgt u nu voor de optimale IT omgeving? Een belangrijke vraag, want onderwerpen als cyber security en online werkplekken komen steeds vaker aan bod. Maar voordat u kunt bouwen aan een professionele ICT infrastructuur, is het verstandig om uw huidige situatie in kaart te brengen. De gratis ICT scan van de BICT Groep brengt uw gehele bedrijfsomgeving in kaart en geeft u vervolgens handvatten om de volgende stap te zetten… bouwen aan de optimale ICT omgeving. 

Inhoud ICT scan

Servers

Werkstations

Harddisk

Netwerk

Printer | BICT Groep

Performance

Printer

Bereikbaar | BICT Groep

WiFi

Jordy | System Engineer

Laat u informeren door onze experts

Meer weten over de gratis ICT scan? Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Vrijblijvend advies


Na een kort kennismakingsgesprek neemt een van onze ICT specialisten uw bedrijfsomgeving onder de loep om de zwakke plekken uit uw ICT infrastructuur te filteren. Nadat de ICT scan volledig is uitgevoerd, worden alle bevindingen opgenomen in een rapport, waarna u van ons een passend advies ontvangt. Hierna kunt u zelf aan de slag of kunt u ervoor kiezen om de optimalisatie van uw bedrijfsomgeving uit te besteden.

Gratis ICT scan aanvragen