BICT Groep - ICT bedrijf

IT bedrijf 

Een veilige en functionele IT omgeving is één van de belangrijkste zaken binnen een organisatie. Dit zorgt er namelijk voor dat u en uw medewerkers effectief en doelgericht kunnen blijven werken. Door het beveiligen en laten beheren van uw IT omgeving, dekt u alle facetten en zal uw ICT omgeving optimaal presteren. Denkt u er ook over na om uw gehele IT uit te besteden aan een IT bedrijf? De BICT Groep kan u hierbij helpen! Wij zijn een IT bedrijf, gespecialiseerd in het bedenken, leveren en beheren van totaaloplossingen voor al uw IT vraagstukken. Alle IT die u nodig heeft bij één partner, zowel op locatie als online, inclusief proactief beheer. Naast volledige ontzorging op het gebied van IT, kunnen wij u ook garanderen dat u bij ons IT bedrijf niet voor onverwachte kosten komt te staan!

Bas Voermans - Directeur - BICT Groep (1)

Bas Voermans
Directeur

IT diensten 

Van professioneel advies tot aan het volledige systeembeheer, wij nemen graag alle IT diensten voor u uit handen. Daarnaast helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes, het installeren en beheren van uw systemen en staan wij altijd en overal voor u klaar. Zowel op afstand als op locatie, ons IT bedrijf staat altijd paraat om u te helpen bij al uw vraagstukken.

Onze IT diensten bevatten alle praktische zaken die uw bedrijf nodig heeft, zoals de juiste online werkplekken, een betrouwbare IT beveiliging, snel en zakelijk internet en inzicht in alle activiteiten in en rondom uw organisatie. 

IT diensten

Laat u informeren door onze experts

IT security

Als IT bedrijf zijn wij ons bewust van het belang van betrouwbare IT security. Data is namelijk één van de belangrijkste succesfactoren binnen een bedrijf. Ongeacht de grootte van het bedrijf, elk bedrijf is in het bezit van waardevolle data die cybercriminelen maar al te graag in handen willen krijgen. Om zorgeloos te kunnen werken, is betrouwbare IT security van groot belang. Met de juiste expertise van de BICT Groep is uw organisatie voldoende weerbaar tegen onder andere ransomware, gerichte aanvallen, datalekken en fileless attacks.

Uw IT partner 

Als uw IT partner staan onze specialisten elk dagdeel van de week voor u klaar om uw IT problemen zoveel mogelijk te voorkomen. Mocht er onverhoopt toch een probleem ontstaan, dan kunnen wij dit vroegtijdig signaleren en voor u oplossen. Hierdoor kunt u zorgeloos verder werken en zorgen wij voor het volledige IT beheer. Bent u benieuwd wat wij als IT bedrijf voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op middels het online contactformulier of bel ons op 0174 752 000. Langskomen voor een afspraak en een kop koffie is uiteraard ook mogelijk!