ict netwerkbeheer

ICT netwerkbeheer 

Het bedrijfsnetwerk zorgt ervoor dat al uw apparatuur met elkaar verbonden is. Op deze manier kunnen uw PC’s, laptops, camera’s, printers en telecom allemaal met elkaar blijven communiceren. Hierdoor wordt het bedrijfsnetwerk ook wel eens dé levensader genoemd van uw gehele ICT infrastructuur. En zonder deze levensader kan uw bedrijf, op gebied van ICT, niet optimaal zijn werk doen. Maar daar bieden wij diverse oplossingen voor! Onder andere het uitbesteden van uw ICT netwerkbeheer.  

ICT uitbesteden aan een netwerkbeheerder 

Onze specialisten kunnen genoeg redenen bedenken waarom u uw ICT beheer zou laten uitbesteden aan een ICT bedrijf. Een van de grootste redenen is dat u zelf niemand in dienst hoeft te nemen, wat kostenbesparend is voor uw organisatie. Ook werken er bij de BICT Groep mensen met kennis op verschillende gebieden, waardoor wij u altijd de beste oplossing op uw vraagstuk kunnen bieden. 

Daarnaast zijn wij erin gespecialiseerd om uw ICT gerelateerde problemen snel voor u op te lossen. Wat betekent dat u altijd verzekerd bent van een snelle oplossing, wat leidt tot minder down-time en meer productiviteit voor uw medewerkers omdat ze zich volledig kunnen blijven focussen op hun werkzaamheden. Want dat is waar de BICT Groep voor staat: ‘Als wij doen waar wij goed in zijn, dan kunt u doen waar u goed in bent.’

ict uitbesteden aan een netwerkbeheerder

Beveiligd netwerk met de BICT Groep

Maar wat doen wij nou precies als wij uw netwerkbeheer overnemen? Een netwerkbeheerder zorgt voor het beheer en de beveiliging van een computernetwerk, dat bestaat uit de infrastructuur van de servers, werkstations, netwerkapparaten en kabels. Daarnaast zijn wij ook verantwoordelijk voor technische verbindingen en het oplossen van problemen en stroringen. Kortom, wij beschikken over alle facetten om u een beveiligd netwerk aan te bieden.

Netwerkbeheer uitbesteden | BICT Groep
Kevin Bogaards

Laat u informeren door onze experts

Laat uw ICT netwerkbeheer uitbesteden aan de specialisten van de BICT Groep. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Waarom de BICT Groep voor uw ICT netwerkbeheer?

Waarom zou u kiezen voor de BICT Groep voor uw ICT netwerkbeheer? Wij geven maar al te graag antwoord op deze vraag.  We hebben al een korte toelichting gegeven, maar als u als organisatie kiest voor de BICT Groep, dan kiest u downtime op momenten dat u hier geen last van heeft, de juiste beveiliging voor uw bedrijf en snel en veilig internet. Daarnaast beschikken wij over alle kennis en expertise om u geheel of gedeeltelijk te ontzorgen op het gebied van ICT. Hierdoor heeft u maar één aanspreekpunt voor al uw ICT gerelateerde vraagstukken, wel zo handig!

Bent u na het lezen van dit artikel benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Aarzel dan niet om direct en geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij zijn ieder dagdeel van de week bereikbaar via ons telefoonnummer 0174 752 000 of vul het online contactformulier in, dan plannen we direct een (online) afspraak in! Tot snel bij de BICT Groep.  

waarom de bict groep voor uw ict netwerkbeheer