Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
BICT Groep Vlaardingen

ICT bedrijf Vlaardingen

Zit u met de handen in het haar omdat u een technisch probleem heeft? Geen zorgen, de BICT Groep is hét ICT bedrijf in de omgeving van Vlaardingen! Onze technische specialisten staan dagelijks klaar om storingen vroegtijdig te signaleren, op te lossen én te voorkomen. Hier merkt u tijdens uw dagelijkse werkzaamheden niets van, waardoor u onbezorgd door kunt blijven werken en u zich kunt blijven focussen op datgene waar u goed in bent. 

ICT beheer uitbesteden Vlaardingen

He wat vervelend, een ICT storing. Precies op het moment dat u het internet júist zo hard nodig heeft. ICT is tegenwoordig niet meer weg te denken binnen de bedrijfsprocessen. En hoewel een storing niet altijd te voorkomen is, is het wel belangrijk om goed voorbereid te zijn. Beperk de gevolgen door intern duidelijke afspraken te maken wat te doen bij een ICT storing. Neemt u zelf de regie of besteedt u het uit? De BICT Groep neemt uw ICT beheer graag uit handen, waardoor u niet alleen uw medewerkers ontlast, maar ook tijd, kosten en energie bespaart. 

‘Als wij doen waar wij goed in zijn, dan kunt u doen waar u goed in bent’

Hét ICT bedrijf | BICT Groep
Kevin Bogaards

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met het uitbesteden van uw ICT aan de BICT Groep. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

ICT oplossingen voor ieder vraagstuk

Bij de BICT Groep draait het om ontzorgen. Dit houdt in dat iedere ICT oplossing naadloos aansluit bij de bedrijfsprocessen en de wensen van de klant, zodat hij nergens omkijken naar heeft. Werkt u veel vanuit huis of bent u vaak onderweg? Dan voorzien wij u van de meest complete ICT oplossingen op het gebied van automatisering. Onder andere internet security en een online werkplek zorgen ervoor dat u altijd en overal veilig kunt werken. De BICT Groep fungeert ook als ICT partner op het gebied van bedrijfstelefonie, hosting services, datanetwerken en providerdiensten

bedrijfstelefonie Vlaardingen

BICT Groep als uw ICT partner

De BICT Groep is een ICT bedrijf dat actief is in heel Nederland, dus ook in Vlaardingen en omstreken! Met ons als ICT partner mag u verwachten dat wij snel schakelen tijdens onverwachte problemen en dat wij u zowel binnen- als buiten kantoortijden voorzien van de gewenste ondersteuning. Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit voor een (online) kennismaking, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze dienstverlening. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op middels het online contactformulier of bel ons op 0174 752 000.