Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
BICT Groep Maassluis

ICT bedrijf Maasluis

Bent u op zoek naar een ICT bedrijf in de omgeving van Maassluis waar u zorgeloos uw ICT vraagstukken aan kunt overlaten? Dan zit u bij de BICT Groep goed. Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken, leveren en beheren van totaaloplossingen voor alle IT en ICT vraagstukken. Ons team van specialisten staat op ieder gewenst moment van de dag voor u klaar, zodat u en uw medewerkers ten alle tijden probleemloos kunnen werken, waar en wanneer u maar wilt. 

Eén aanspreekpunt voor al uw ICT  vraagstukken 

Wellicht werkt u nu met meerdere IT en ICT leveranciers samen en ziet u soms door de bomen het bos niet meer. Want bij welke leverancier moet u nu voor welk probleem zijn? BICT Groep, dat gevestigd zit in de omgeving van Maassluis, neemt graag de regie in eigen handen en fungeert als één aanspreekpunt voor alle ICT zaken. Hierdoor houden we de lijnen kort en kunnen, zowel u als wij, snel schakelen wanneer er onverhoopt problemen optreden. 

‘Als wij doen waar wij goed in zijn, dan kunt u doen waar u goed in bent’

Hét ICT bedrijf | BICT Groep
Kevin Bogaards

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met het uitbesteden van uw ICT aan de BICT Groep. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

ICT beheer Maasluis

Bij de BICT Groep begrijpen wij als geen ander dat u tijdens uw werk niet bezig wilt zijn met ICT zaken, maar dat u zich volledig wilt focussen op datgene waar u goed in bent. Door uw volledige ICT beheer uit te besteden aan de BICT Groep, ontlast u niet alleen uw medewerkers, maar bespaart u ook tijd, kosten en energie. Wij zorgen niet alleen voor de optimalisatie van uw bedrijfsprocessen, maar ook dat uw bedrijfsnetwerk waterdicht is beveiligd en dat u altijd beschikt over de nieuwste software. Zo heeft u zelf nergens omkijken naar!

ict beheer maassluis

BICT Groep, uw ICT partner 

Bent u benieuwd wat wij als ICT partner in de omgeving van Maassluis kunnen betekenen voor uw organisatie? Graag nodigen wij u uit om kennis te maken met de BICT Groep, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze dienstverlening. Zo kunnen wij u gemakkelijk voorzien van passend advies en kijken wij samen naar de beste oplossingen voor uw organisatie. Plan gauw uw (online) afspraak in middels het online contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 0174 752 000

ICT bedrijf Maassluis