BICT Groep - ICT bedrijf

ICT bedrijf Gouda

Bent u op zoek naar een gecertificeerd en erkend ICT bedrijf voor uw organisatie in of rondom Gouda? Dit kan de BICT Groep voor uw bedrijf zijn! Ons enthousiaste team is in staat u volledig te ontzorgen op het gebied van IT- en ICT beheer, aansluitend op de wensen en behoeften van uw onderneming. Zullen de wensen binnen uw bedrijf toch veranderen? Geen probleem, want de BICT Groep staat ieder moment van de dag klaar om u te helpen. 

De volgende organisaties kozen ons als ICT bedrijf in Gouda! Sluit u ook aan? Bekijk onze referenties  

Marco Noordervliet - Commercieel Manager - BICT Groep

Marco Noordervliet
Commercieel Manager

ICT beheer uitbesteden 

Een goedwerkende ICT omgeving is voor ieder bedrijf onmisbaar. U wilt namelijk wel dat alles op het gebied van ICT en IT zorgeloos blijft draaien. Maar wat nu als er niemand binnen uw organisatie beschikt over de juiste kennis? Hierdoor kiezen veel bedrijven ervoor om hun ICT beheer uit te besteden. De BICT Groep zorgt ervoor dat uw onderneming soepel en effectief kan blijven doordraaien, zonder dat u zich bezig hoeft te houden met uw ICT omgeving. Wij zorgen er onder andere voor dat uw data altijd veilig is opgeslagen, dat u voorzien bent van stabiel en veilig internet en dat u iedere mail professioneel kan afsluiten met een e-mailhandtekening. Bij de BICT Groep kunt u terecht voor ál uw ICT vraagstukken. 

‘Als wij doen waar wij goed in zijn, dan kunt u doen waar u goed in bent’

Maatwerk ICT oplossingen

Online werkplek 

Altijd en overal toegang hebben tot de digitale werkplek met de online werkplek van de BICT Groep. Of u nu veel vanuit huis werkt, veel onderweg bent of uw vaste werkplek op kantoor is, de BICT Groep zorgt dat u altijd in staat bent om met een gerust gevoel aan het werk te gaan in een probleemloze ICT omgeving, waar en wanneer u maar wit! 

Bent u benieuwd hoe u een online werkplek kunt faciliteren voor uw medewerkers? Hiervoor hebben wij een whitepaper opgesteld! Bekijk de whitepaper hier

ICT bedrijf Gouda

Uw ICT partner in Gouda 

Als uw ICT partner in Gouda zullen wij altijd paraat staan om uw te helpen bij al uw vraagstukken, ongeacht hoe groot het vraagstuk is, de BICT Groep staat altijd voor u klaar om u te voorzien van een passend advies en de juiste ICT oplossingen. Wij helpen u graag verder. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op middels het online contactformulier of bel ons op 0174 752 000. Wij kijken graag met u mee wat het beste bij uw organisatie past.