BICT Groep - ICT bedrijf

ICT bedrijf Den Haag

Bent u op zoek naar een betrouwbaar ICT bedrijf in Den Haag en omstreken? Dan bent u bij de BICT Groep aan het juiste adres. Met de BICT Groep als uw ICT partner bent u ervan verzekerd dat u compleet wordt ontzorgt op het gebied van IT en ICT beheer. Dagelijks werken onze ICT specialisten aan de meest complexe ICT vraagstukken, zodat onze klanten te allen tijde beschikken over een veilige en functionerende werkomgeving. Als u blijft doen waar u goed in bent, dan doen wij de rest. 

Meer dan 40 bedrijven uit Den Haag en omstreken gingen u voor. 

Marco Noordervliet - Commercieel Manager - BICT Groep

Marco Noordervliet
Commercieel Manager

ICT beheer Den Haag

Met de snelgroeiende technologie van tegenwoordig is het onderhoud van uw ICT infrastructuur ontzettend belangrijk. Een veilige en functionerende werkomgeving zorgt immers voor het zakelijke succes van uw bedrijf en voor de productiviteit van uw medewerkers. De BICT Groep neemt uw volledige IT en ICT beheer uit handen, zodat u in de gelegenheid bent om altijd en overal te werken. Naast online werkplekbeheer kunt u ook bij ons terecht voor alle cloudoplossingen en de juiste cyber security. Wij leveren totaaloplossingen voor ál uw ICT-vraagstukken in en om Den Haag. 

‘Als wij doen waar wij goed in zijn, dan kunt u doen waar u goed in bent’

Maatwerk ICT oplossingen

Full service ICT bedrijf

Wist u dat onze reactietijd altijd binnen hetzelfde dagdeel is? Door de nauwe betrokkenheid bij uw organisatie zijn wij als ICT bedrijf in staat om snel te schakelen, zodat onverhoopte zaken zo spoedig mogelijk worden opgelost. Hierdoor kunt u blijven ondernemen en staat uw organisatie zo min mogelijk stil. Bij de BICT Groep in Den Haag kijken wij niet alleen naar de mogelijkheden, maar vooral naar de oplossingen. En, of dit nu ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds is, ons gespecialiseerde team van ICT professionals staat 24/7 voor u klaar. 

ICT bedrijf Den Haag

ICT uitbesteden aan de BICT Groep

Wij beseffen maar al te goed dat iedere organisatie en iedere branche een andere aanpak nodig heeft. Bij de BICT Groep in Den Haag kunt u dan ook met een gerust hart terecht voor het uitbesteden van uw ICT-vraagstukken. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Onze ICT professionals voorzien u maar al te graag van een passend advies en de beste oplossing voor uw ICT beheer. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op  middels het online contactformulier of bel ons op 0174 752 000