Bel: 0174-752000

Voice over IP (VoIP)

Door middel van de Voice over IP-techniek ontstaan eindeloze mogelijkheden om de bereikbaarheid van uw organisatie te optimaliseren. Onderling kunt u zelfs kosteloos met elkaar bellen, waardoor samenwerken met collega’s nog aantrekkelijker wordt. Zij kunnen altijd en overal communiceren met wie dat maar nodig is, binnen en buiten de eigen vestiging.

Locatie onafhankelijk werken

“Het nieuwe werken” sluit goed aan bij onze Hosted Voice bedrijfstelefonie oplossingen. Waar u ook ter wereld over een internetverbinding beschikt, kunt u uw IP-telefoon aansluiten. Nadat u zich aangemeld heeft, bent u direct bereikbaar. Op deze manier kunt u eenvoudig thuis of op een andere locatie werken en heeft u direct verbinding met de telefooncentrale in ons datacenter.

U profiteert van alle mogelijkheden van een professionele telefooncentrale, maar hoeft hier niet daadwerkelijk in te investeren en hoeft hier ook geen onderhoudskosten voor te betalen.

Bellen zonder eigen telefooncentrale

Met de Hosted Voice telecomdienst die wij aanbieden, heeft u geen eigen telefooncentrale meer nodig. U maakt gebruik van het telefonie platform in ons datacenter. Op deze manier hoeft u niet meer te investeren in dure apparatuur en upgrades. U dient alleen te beschikken over een internetverbinding met voldoende bandbreedte, maar ook dat kunnen wij volledig voor u verzorgen.

Doordat u een vast maandelijks bedrag betaalt, blijven uw kosten beheersbaar en inzichtelijk. Sterker nog: de Hosted Voice dienst biedt alle mogelijkheden van een professionele telefooncentrale, zonder dat u hierin daadwerkelijk hoeft te investeren.

Overgang naar IP-telefonie

Wij helpen u graag om de overgang naar IP-telefonie gefaseerd door te voeren. Zo kunt u bijvoorbeeld eerst enkele afdelingen overzetten, terwijl de overige afdelingen nog met de traditionele telefoonlijn bellen. Als uw bedrijf meerdere locaties heeft (vestigingen of telewerkers) kunnen deze eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld. Belt u onderling met elkaar? Dan is dat zelfs geheel gratis!

Ook als u nog niet afgeschreven apparatuur heeft staan, die u graag wilt integreren in de nieuwe telefonie-oplossing, adviseert de BICT Groep u.