Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
BICT Elastic Network | BICT Groep

 BICT Elastic Network (BEN) 

Met het BICT Elastic Network (BEN) wordt het implementeren, verbinden en opschalen van IT resources binnen uw organisatie een fluitje van een cent. Zo worden bijvoorbeeld uw private cloud, public cloud en colocatie in één centrale omgeving aan elkaar gekoppeld. Onder andere het realtime migreren van workloads wordt daardoor vanaf nu erg eenvoudig gemaakt.

Wat is een elastic network? 

Data wordt voortdurend verzonden en ontvangen. Hierbij moet u vertrouwen op de stabiliteit, snelheid en veiligheid van het internet. De internetdiensten die u nu gebruikt, zijn op een complexe manier verbonden, waardoor het niet altijd gegarandeerd is dat uw data veilig en snel op zijn eindbestemming komt. Met het elastic network van BICT heeft u dit probleem niet meer. Met BEN kunt u deze internetdiensten namelijk eenvoudig verbinden en onbeperkt privéverbindingen maken, waardoor uw dataverkeer volledig afschermt blijft van de buitenwereld. Cloudservices, servers en colocatie zijn vanaf nu dan ook eenvoudig te verbinden zonder dat u hoeft te investeren in een duur privénetwerk!

 

Wat is een elastic network? | BICT Groep

Voordelen BICT Elastic Network 

Indien u kiest voor ons BICT Elastic Network, profiteert u van verschillende voordelen:

  • Verbind eenvoudig verschillende IT diensten in het BICT Elastic Network, waardoor u niet langer hoeft te investeren in dure netwerkomgevingen. Zeker voor bedrijven die met veel data te maken hebben, scheelt dit behoorlijk in de kosten. Denk bijvoorbeeld maar aan de inrichting en huur van een datacenterlocatie, de benodigde netwerkinfrastructuur en kennis die in huis moet worden gehaald.
  • U kunt onafhankelijk opereren van hard- of software dankzij NFV (netwerkfunctievirtualisatie), dat deze netwerkdiensten visualiseert en abstraheert van deze specifieke hardware.
  • Verbind moeiteloos verschillende kantoren in zowel het binnen- als buitenland, klanten, externe applicaties en datacenterlocaties. En, dit alles zonder kabels!

 

Voordelen BICT Elastic Network | BICT Groep

Meer weten? Neem contact met ons op! 

Wilt u meer weten over onze BICT Elastic Network oplossing? De specialisten van de BICT Groep staan klaar om u van meer informatie te voorzien. Bel daarom gerust naar 0174 752 000 of vul ons online contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over deze innovatieve oplossingen en kijken er dan samen naar hoe dit uw organisatie kan versterken.

Meer weten over BEN? | BICT Groep
Michiel| Relatiebeheer

Laat u informeren door onze experts

Profiteer vandaag nog van de voordelen van ons elastic network. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail