Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Colocatie| BICT Groep

 Colocatie

Met onze colocatie oplossing kunt u de systemen en applicaties van uw huidige datacenteromgeving migreren naar onze datacenters. Het voordeel hiervan is dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de beveiliging, connectiviteit, continuïteit en groei van uw IT infrastructuur. Wij regelen dit namelijk allemaal voor u! Zo waarborgt u dus de veiligheid en betrouwbaarheid van uw IT infrastructuur.

De beveiliging van onze colocatie datacenters

Onze colocatie datacenters zijn zodanig ingericht dat wij u een optimale beveiliging kunnen garanderen. Dit kunnen we doen dankzij een innovatief, op open source-gebaseerd anti-DDoS-platform. Met intelligente clustertechnieken worden DDoS-aanvallen afgeweerd, waardoor uw data bij ons in vertrouwde handen is. Zo kunnen wij u ultieme veiligheid en gemoedsrust bieden.

Beveiliging colocatie datacenters| BICT Groep

De voordelen van onze colocatiediensten 

Wanneer u kiest voor de colocatiediensten van de BICT Groep, profiteert u van verschillende voordelen. Naast de DDoS-bescherming die wordt gebruikt om complexe aanvallen af te weren, profiteert u ook van:

 

  • Toegang tot een wereldwijd 10 Tbit/s netwerk met een utilisatiegraad van slechts 45%, wat zorgt voor onbegrensde groeimogelijkheden voor uw IT infrastructuur.
  • Mogelijkheden voor interconnecties en cloud on-ramps, zowel binnen als tussen datacenters.
  • Persoonlijke en snelle ondersteuning van onze specialisten, die altijd dicht in de buurt van uw gecoloceerde IT infrastructuur zijn. Hierdoor kunnen wij u altijd snel van dienst zijn, ongeacht uw eigen locatie.
  • Gecertificeerde datacenters. Met ISO 9001 en ISO 27001 garanderen wij de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van klantgegevens en klantsystemen. ISO 14001:2015 garandeert de borging van duurzaamheid en PCI DSS toont aan dat wij voldoen aan de eisen met betrekking tot de verwerking van financiële gegevens.
Voordelen colocatie diensten | BICT Groep

Gebruikmaken van de colocatiediensten van de BICT Groep 

Of u nu te maken heeft met een grote of kleine IT omgeving, wij kijken graag hoe onze colocatiediensten uw IT infrastructuur nog sterker kunnen maken. Aarzel daarom vooral niet om contact met ons op te nemen om de verschillende mogelijkheden ten aanzien van uw organisatie te bespreken. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0174 752 000 of neem contact met ons op via ons contactformulier.

Van A tot Z | BICT Groep
Paul | Field Engineer

Laat u informeren door onze experts

Profiteer vandaag nog van onze colocatiediensten! Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail