Bedrijfstelefonie

VoIP zakelijk 

Bent u op zoek naar een veilige en gebruiksvriendelijke oplossing voor uw zakelijke telefonie? Hiervoor biedt de BICT Groep de juiste oplossing: VoIP telefonie. VoIP staat voor Voice over Internet Protocol, wat bellen via het internet betekent. Doordat u met VoIP zakelijk gebruikmaakt van het telefoonnetwerk, biedt dit u vele mogelijkheden op het gebied van communicatie. Denk hierbij aan doorschakelijkmogelijkheden en het opnemen van voicemails. Daarnaast beschikt u ook over een perfecte belkwaliteit. Als specialist en aanbieder op het gebied van zakelijke telefonie, kijken wij voor iedere situatie wat het beste past bij u, uw collega’s en uiteraard uw bedrijf! 

Bart- VoIP Specialist - BICT Groep

Bart
VoIP Specialist

BICT Hosted Voice

Als dienstverlener willen wij maar één ding: zorgen dat u zakelijk goed bereikbaar bent! Onze oplossing BICT Hosted Voice kunt u hierbij helpen. Met BICT Hosted Voice hoeft u niet meer te investeren in een dure telefooncentrale. Voor een vast maandbedrag kunt u gebruikmaken van dezelfde gebruiksgemakken die u gewend bent, maar dan met extra functionaliteiten. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet: 

  • Doorschakelmogelijkheden 
  • Bellen via belgroepen
  • Integratie met mobiel 
  • Gesprekken automatisch doorzetten naar een ander

En wanneer uw bedrijf groeit, dan groeien wij gewoon met u mee! BICT Hosted Voice is een zakelijke VoIP oplossing dat gebruiksgemak biedt voor uzelf. Ook zorgt het voor meer herkenbaarheid voor uw klanten, omdat u met BICT Hosted Voice voor zowel vaste als mobiele telefonie bereikbaar bent op één nummer

IT diensten

Laat u informeren door onze experts

Bellen via Teams 

Microsoft Teams wordt door veel bedrijven gebruikt om te chatten, te videobellen of om bestanden met elkaar te delen. Het is dé oplossing om online samen te werken en het biedt medewerkers de mogelijkheid om eenvoudig en snel met elkaar te kunnen communiceren. Naast de standaard functionaliteiten is het ook mogelijk om te bellen via Microsoft Teams. Door gebruik te maken van een VoIP toestel dat geschikt is voor Microsoft Teams, beschikt u over dezelfde functionaliteiten als de Teams applicatie. Met bellen via Teams bent u dus altijd en overal bereikbaar voor uw Teams contacten. 

Video conference 

Naast de BICT Hosted Voice en bellen via Teams biedt de BICT Groep nog een andere eenvoudige manier van VoIP zakelijk aan, video conference. Door de huidige situatie neemt de behoefte aan online diensten zoals video bellen toe.  De BICT Groep biedt diverse oplossingen voor een gebruiksvriendelijk, veilig, betrouwbaar en stabiel video platform. Of u nu vanaf thuis, vanuit kantoor of via een andere locatie werkt, voor elke vergaderruimte is er een videosysteem mogelijk. Wij luisteren graag naar u wensen en kijken wat het beste bij uw organisatie past!

Wilt u meer weten over de andere oplossingen op het gebied van VoIP zakelijk? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op middels het online contactformulier. Liever direct contact met onze specialisten? Bel dan naar 0174 752 000. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons op kantoor in Naaldwijk!