Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
voip zakelijk

VoIP telefooncentrale

De VoIP telefooncentrale is niet te vergelijken met de traditionele telefooncentrale die u gewend bent en wij leggen u graag uit waarom. In tegenstelling tot de traditionele telefooncentrale heeft u bij de VoIP telefooncentrale van tegenwoordig geen bekabeling meer nodig. Met deze telefooncentrale bent u namelijk verbonden met de cloud, waardoor uw telefoon niet vast hoeft te zitten aan een kabel. Doordat u belt via de cloud en daarmee dus eigenlijk via het internet, is het ook nog eens een stuk voordeliger qua kosten. Ook niet geheel onbelangrijk!

Voordelen VoIP bellen 

Overstappen van een traditionele telefooncentrale naar een VoIP telefooncentrale brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee. De specialisten van de BICT Groep delen graag de voordelen van VoIP bellen met u:

  • Het grootste voordeel van VoIP bellen is dat u altijd bereikbaar bent. Hiervoor hoeft u tegenwoordig niet meer fysiek aanwezig te zijn op kantoor.
  • Met VoIP telefonie bent u bereid om altijd en overal flexibel te communiceren.
  • U heeft minder last van bekabeling binnen uw bedrijf.
  • Met de VoIP telefooncentrale bent u bereid om efficiënter te bellen en gebeld te worden.
  • U bent ervan verzekerd dat u altijd beschikt over de laatste functionaliteiten.
VoIp telefoon

BICT Hosted Voice 

De BICT Groep heeft maar één doel en dat is ervoor zorgen dat uw organisatie goed bereikbaar is. VoIP telefonie is hiervoor dé perfecte uitkomst. Deze bedrijfstelefonie oplossing maakt het mogelijk om uw vaste telefoon en mobiel met elkaar te integreren, waardoor u van alle gebruiksgemakken van uw vaste telefonie profiteert op uw mobiele telefoon. BICT Hosted Voice zorgt ervoor dat u optimaal bereikbaar bent en beschikt over een flexibele en betrouwbare telefonie omgeving. Daarnaast is het ook nog eens voordelig en kunt u eenvoudig opschalen wanneer uw organisatie groeit.

BICT Hosted Voice oplossingen | BICT Groep
Dennis | VoIP Engineer

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met VoIP telefooncentrale voor zakelijk succes. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Een VoIP telefooncentrale voor zakelijk succes 

Steeds meer bedrijven stappen over naar een VoIP telefooncentrale, gezien dit dé oplossing is voor zakelijk succes! Bent u de volgende? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze specialisten helpen u direct verder, zodat u zo snel mogelijk bereikbaar bent via VoIP. Contact opnemen met de BICT Groep is mogelijk middels het online contactformulier of via ons telefoonnummer: 0174 752 000. Wie weet spreken we elkaar de volgende keer over uw nieuwe VoIP telefooncentrale.

contact opnemen met de BICT Groep