Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
voip bellen

VoIP bellen

VoIP bellen, ofwel Voice over Internet Protocol, betekent draadloos bellen via het internet op de Wifi. Hetzelfde idee als bijvoorbeeld Skype of FaceTime, maar dan net even anders. Maar wat is nou het verschil tussen digitaal en internet bellen? Een groot verschil tussen digitaal bellen en internetbellen is dat een digitale telefoon is aangesloten op het openbare netwerk. Hierdoor belt u via een aansluiting naar andere telefoonnummers. Bij internet bellen belt u naar IP adressen in plaats van telefoonnummers. Echter is de gesprekskwaliteit bij VoIP bellen beter dan bij digitaal of analoog bellen, een groot voordeel dus om over te stappen!

Zakelijke voordelen van VoIP bellen

In het bedrijfsleven wordt steeds vaker gekozen om gebruik te maken van VoIP bellen. Het brengt namelijk een aantal zakelijke voordelen met zich mee. Zo kunt u een VoIP telefoon en een laptop aansluiten op een poort, wat zorgt voor minder bekabeling. Daarnaast heeft u onbeperkt de mogelijkheid om gesprekken te voeren over één verbinding.

Met VoIP is het mogelijk om al uw contacten over de hele wereld te bellen, tegen een lager vast maandbedrag dan dat u gewend bent. Naast bellen is het ook mogelijk om gebruik te maken van andere communicatie vormen op één apparaat. Hierbij kunt u denken aan het bundelen van uw voicemail en e-mail. Handig voor thuis, maar ook op kantoor. Tot slot is het mogelijk om VoIP bellen te versleutelen, wat afluisteren moeilijker maakt. Wilt u in de toekomst uitbreiden met uw bedrijf? Ook dat is geen probleem! Want met VoIP bellen kunt u zorgeloos uitbreiden en de specialisten van de BICT Groep helpen u hier graag bij.

bellen met voip

De VoIP oplossingen van de BICT Groep 

Wilt u ook overstappen naar VoIP bellen? Of bent u geïnteresseerd in één van de andere VoIP oplossingen van de BICT Groep, zoals BICT Hosted Voice, bellen via Teams of video conference. Laat het ons weten via het online contactformulier. Wilt u graag direct contact met onze specialisten? Bel dan naar 0174 752 000 of breng een bezoek aan ons kantoor in Naaldwijk!

BICT Hosted Voice oplossingen | BICT Groep
Dennis | VoIP Engineer

Laat u informeren door onze experts

Verbeter uw gesprekskwaliteit door over te stappen op VoIP bellen. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail