Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
systeembeheer Rotterdam

Systeembeheer Rotterdam 

Veel organisaties werken met systemen, echter komt hier nog wel eens een storing bij kijken. Dit is iets wat u als organisatie zoveel mogelijk wilt voorkomen, maar wat soms niet te voorzien is. De BICT Groep biedt complete systeembeheer oplossingen voor diverse klanten in Rotterdam en omstreken. Met behulp van onze systeembeheerders zorgen wij ervoor dat uw ICT omgeving zorgvuldig wordt onderhouden, zodat deze optimaal blijft presteren. Zo maakt u de kans op een storing zo klein mogelijk. Dus zit uw organisatie gevestigd in of rondom Rotterdam? Ook dan kunnen wij u helpen.

Uitvoering van een systeembeheerder 

Een systeembeheerder is verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer en onderhoud van de ICT omgeving binnen uw organisatie. Hierdoor zult u er zelf nauwelijks- tot geen omkijken meer naar hebben. Als ICT partner in de omgeving van Rotterdam zullen wij verschillende werkzaamheden bij uw organisatie uitvoeren. Zo zullen wij uw software up-to-date houden, zorgen voor een back-up van uw gegevens, storingen verhelpen, advies geven omtrent ICT en zorgen voor de beveiliging van het netwerk. Kortom, systeembeheer Rotterdam zorgt ervoor dat uw ICT omgeving zorgeloos zal blijven draaien.

systeembeheer rotterdam

Systeembeheer uitbesteden in Rotterdam 

Door de snelle technologische ontwikkelingen van tegenwoordig is er niet in elke organisatie een medewerker beschikbaar die weet wat hij moet doen wanneer de WiFi uitvalt, welke risico’s er hangen aan het installeren van een nieuwe update of hoe een storing zo snel mogelijk opgelost kan worden. De werkzaamheden van een systeembeheerder vragen namelijk om veel ervaring en kennis. Om er zeker van te zijn dat systeembeheer vakkundig gebeurt, kiezen veel organisaties ervoor om het systeembeheer uit te besteden. Bent u op zoek naar een ICT bedrijf om uw systeembeheer aan uit te besteden in Rotterdam? De BICT Groep is úw partner. Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar het beheer en u zich zorgeloos kunt blijven focussen op uw business.

systeembeheer uitbesteden in rotterdam
Gert Jan | System Engineer

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met het uitbesteden van uw Systeembeheer Rotterdam. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Kwalitatief systeembeheer Rotterdam 

Door het uitbesteden van uw systeembeheer aan de BICT Groep, bent u ervan verzekerd dat uw ICT omgeving zich bevindt in een beveiligde omgeving. Naast het onderhouden en beheren van een kwalitatief systeembeheer in Rotterdam, bieden wij ook andere diverse ICT oplossingen aan zoals onder andere de online werkplek, VoIP telefonie en Microsoft 365. Benieuwd wat wij uw organisatie nog meer kunnen bieden? Neem dan contact met ons op, dit kan middels het online contactformulier of op ons telefoonnummer 0174 752 000 waarop wij elk dagdeel van de week bereikbaar zijn. Wij helpen u graag verder! Dit is ook mogelijk met een kop koffie bij ons op kantoor.

kwalitatief systeembeheer rotterdam