Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Cybersecurity certificaat | Bict Groep

Cybersecurity certificaat

Wilt u uw goede informatiebeveiligingsniveau eenvoudig kunnen aantonen aan derden?

-       Toon goede informatiebeveiliging direct aan belanghebbenden aan
-       Geef opdrachtgevers, financiers en overnamekandidaten vertrouwen
-       Geef geen overtollige en vertrouwelijke details over uw organisatie prijs

Steeds vaker willen organisaties die zaken met elkaar doen een onafhankelijk oordeel hebben over de stand van informatiebeveiliging. Opdrachtgevers vragen hun leveranciers om zekerheid, maar ook bedrijven die met u samen willen werken, aandeelhouders, kredietverstrekkers en private equity investeerders doen dat.

Met een cybersecurity certificaat kunt u belanghebbenden aantonen dat uw ICT beveiliging op een juist niveau is ingericht zonder dat u alle details hiervan hoeft prijs te geven. Wanneer u bij TT3P een security audit heeft laten uitvoeren en zij hebben kunnen constateren dat er afdoende beheersmaatregelen voor informatiebeveiliging zijn geïmplementeerd, het informatiebeveiligingsbeleid afdoende is beschreven en we hebben kunnen vaststellen dat u met regelmaat aantoonbaar de beheersmaatregelen toetst op hun werking, dan ontvangt u van hen het cybersecurity certificaat.

Hét bewijs voor uw relaties dat uw ICT securityvoorzieningen en -beleid als voldoende zijn beoordeeld. Door een onafhankelijke partij, met kennis van zaken en jarenlange ervaring in ICT en compliance. Dat geeft vertrouwen.

U kunt hier een voorbeeld van het cybersecurity certificaat bekijken.

Toetsing ICT securitybeleid

Wanneer uw organisatie zaken doet met een organisatie aan wie u werkzaamheden uitbesteedt, wilt u natuurlijk weten of uw bedrijfsinformatie bij deze organisatie in veilige handen is. Mogelijk wilt u dat ook weten van leveranciers waar u al langer zaken mee doet. Ook deze leveranciers moeten natuurlijk scherp blijven op hun informatiebeveiliging. Uw informatiebeveiliging is zo sterk als de zwakste schakel en dat is vaak een leverancier!

Overweegt u een onderneming over te nemen of een strategische samenwerking aan te gaan? Dan wilt u natuurlijk ook weten of uw overnamekandidaat of partner een volwassen ICT security organisatie heeft. TT3P werkt geregeld voor private equity investeerders die exact dat willen weten, voordat zij een traject met een investeringskandidaat ingaan. Een compliance audit geeft snel inzicht in de ICT Security van een organisatie. En daarmee op welke punten verbetering nodig is. De Third Party Audit toetst het ICT securitybeleid en de risicobeheersmaatregelen van de betreffende partij en legt de kwetsbaarheden bloot.

U laat op basis van onze uitgebreide auditchecklist een audit uitvoeren op beveiligingsbeheersmaatregelen die de organisatie heeft getroffen en van compliance met deze beheersmaatregelen en algemene uitgangspunten van informatiebeveiliging. Hieruit blijkt op eenvoudige wijze waar de verbeteringen voor de organisatie liggen en met welke prioriteit deze zouden kunnen worden opgelost. Zo neemt u weloverwogen beslissingen om met een partij te gaan samenwerken.

Beveiliging | BICT Groep
Kevin Bogaards

Laat u informeren door onze experts

Meer weten over de Third Party Audit? Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Hoe werkt een Third Party Audit?

De audit vindt plaatst op locatie van de bewuste organisatie. Wij werken volledig onafhankelijk. TT3P levert geen overige diensten om informatiebeveiliging te verbeteren. Die betrekt een organisatie bij de eigen ICT leverancier en of we verwijzen indien gewenst door naar een geschikte partij. Onze advisering wordt niet beïnvloed door het vooruitzicht dat we ook de bijbehorende diensten zouden leveren.

Met de auditrapportage krijgt u scherp inzicht in de resultaten van de audit. Hierbij krijgt u per onderdeel concreet advies over de verbeteringen die u kunt doorvoeren. Adviezen in begrijpelijke taal die zorgen voor bewustzijn, een effectieve aanpak en snelle verbeteringen.

Als opdrachtgever ontvangt u:

  • Een jaarlijks ICT security scanrapport op maat voor intern gebruik binnen de organisatie met daarin een prioriteitenlijst met te treffen risicobeheersmaatregelen
  • Een adviesgesprek op afstand na iedere scan
  • Doorlopend telefonische ondersteuning bij security noodgevallen

                       Eenvoudig, snel, praktisch en betaalbaar!

opdrachtgever | BICT Groep
Interesse in een security scan?
Neem contact met ons op