zakelijk-glasvezel-internet-westland-bict-groep

Zakelijk glasvezel in de gemeente Westland en Midden-Delfland

IT
        1 minuut

Om op volle snelheid te kunnen ondernemen, is een snelle en stabiele internetverbinding van cruciaal belang. Dit vereist niet alleen stabiliteit, maar ook voldoende bandbreedte. Of u nu online in een vergadering zit of supersnel wilt up- of downloaden, met zakelijk glasvezel internet bent u klaar voor de toekomst. En, laat de BICT Groep nu druk bezig zijn met de aanleg van een zakelijk glasvezel netwerk in de gemeente Westland en Midden Delfland. Dit betekent dat u binnenkort gebruik kunt maken van onze supersnelle internetverbinding!

Zakelijk glasvezel in de buurt

Er zijn voldoende mogelijkheden voor het aanleggen van zakelijk glasvezel voor  Westlandse bedrijven. Door de uitstekende digitale infrastructuur, is het realiseren van een snelle internetverbinding vrijwel overal mogelijk. Zélfs wanneer uw organisatie niet in het centrum of op een industrieterrein gevestigd is.  

Waar in het Westland en Midden-Delfland is er nu al zakelijk glasvezel beschikbaar?

Zakelijk glasvezel van de BICT Groep is reeds beschikbaar voor bedrijven in de gemeenten Westland en Midden Delfland die gevestigd zijn in een van de volgende plaatsen:

  • Wateringen
  • Kwintsheul
  • Honselersdijk
  • Poeldijk
  • Naaldwijk
  • ’s-Gravenzande
  • Monster
  • Maasland
  • Maasdijk
  • Schipluiden

Voordeel zakelijk glasvezel

Wanneer u ervoor kiest om over te stappen op zakelijk glasvezel bent u verzekerd van de hoogst mogelijke internetsnelheid, maar dat is niet het enige voordeel. Met glasvezel internet is uw internetverbinding altijd stabiel en van een constante hoge kwaliteit. Daarnaast kunt kiezen uit drie snelheid mogelijkheden, namelijk: BICT Basic (150/150Mbps), BICT Plus (400/400Mbps) en BICT Premium (1000/1000Mbps). Zo betaalt u nooit onnodig voor snelheid die u eigenlijk niet nodig heeft. Uiteraard kunt u op ieder gewenst moment opschalen naar meer snelheid of uw zakelijk glasvezelverbinding uitbreiden met extra services als VoIP telefonie, BICT Elastic Network of andere clouddiensten

Zakelijk glasvezel delen

Wist u dat het ook mogelijk is om zakelijk glasvezel te delen met meerdere bedrijven binnen hetzelfde pand? Door de modulaire opbouw van de glasvezelverbinding heeft ieder bedrijf een volledig gescheiden verbinding met een eigen IP adres en eigen router. Hierdoor heeft u geen last van snelheidsverlies door het internetgebruik van uw buurman en bent u er zeker van dat niemand bij uw netwerk kan. Het delen van zakelijk glasvezel kan financieel aantrekkelijk zijn, doordat u de eenmalige en maandelijkse kosten kunt delen met meerdere bedrijven.

Heeft u zich nog niet aangemeld voor een glasvezelaansluiting in het Westland of Midden Delfland? Of heeft u een verzamelpand en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij adviseren u graag over het abonnement dat het beste past bij uw bedrijf.

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht