Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Shutterstock 1492248500

Werk slimmer en efficiënter met de veelzijdige Surface

Surface
        2 minuut

Wist u dat wij niet alleen hoogwaardige softwareoplossingen bieden, maar ook geavanceerde hardware om uw online werkplek compleet te maken? Hieronder zullen we uitgebreid ingaan op onze Surface, een vooruitstrevende productlijn van Microsoft die speciaal is ontworpen om u te helpen bij het werken van de toekomst.

Voordelen die aan uw wensen voldoen

Met Surface haalt u de perfecte combinatie van flexibiliteit, krachtige software en mobiliteit in huis, waardoor uw werkplek naar een geheel nieuw niveau wordt getild. Een van de grootste voordelen van Surface is de veelzijdigheid ervan. Of u nu behoefte heeft aan een tablet of een laptop, Surface kan naadloos worden getransformeerd om aan uw wensen te voldoen. Met slechts een paar eenvoudige stappen kunt u moeiteloos schakelen naar de modus die u wilt, zodat u altijd de juiste tool bij de hand heeft. En met een batterijduur van gemiddeld 10 uur kunt u de hele dag doorwerken zonder onderbrekingen.

Compact en mobiel

Een ander indrukwekkend voordeel van onze Surface-apparaten is de mobiliteit. Of u nu onderweg bent naar een klantlocatie, van de bank naar de keukentafel verplaatst, of simpelweg de vrijheid wilt hebben om te werken waar u maar wilt, Surface biedt de perfecte oplossing. Dankzij zijn lichte en slanke ontwerp kunt u de Surface gemakkelijk meenemen in uw tas en bent u altijd klaar om aan de slag te gaan, waar u ook bent.

Microsoft 365

Al onze Surface-apparaten zijn geoptimaliseerd voor het gebruik van Microsoft 365. Dit betekent dat u optimaal kunt profiteren van de krachtige functies. Of het nu gaat om het bewerken van documenten, het maken van presentaties, het beheren van uw e-mails of het organiseren van uw agenda, Surface biedt de perfecte ondersteuning voor uw dagelijkse taken.

Vele verschillende functies

Onze Surface is uitgerust met geavanceerde functies die speciaal zijn ontworpen om uw online vergaderingen en samenwerking te verbeteren. Met dubbele far-field Studio Microphones en full HD-camera's aan beide zijden zorgt Surface ervoor dat u duidelijk en helder te horen en te zien bent tijdens uw online Teams-calls, vergaderingen of bij het gebruik van spraakinvoer in verschillende Microsoft-applicaties. U kunt communiceren en effectief samenwerken met uw collega's, waar zij zich ook bevinden.

BICT Groep inschakelen voor uw Surface

Wij bieden ondersteuning bij de integratie, implementatie en onderhoud van Surface-apparaten, waardoor u naadloos kunt werken binnen uw bestaande IT-infrastructuur. Kortom, met BICT Groep bent u verzekerd van een probleemloze ervaring met uw Surface-apparaten. Laat u informeren door onze experts en neem vandaag nog contact met ons op via ons online contactformulier of bel naar 0174 752 000.

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht