Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Shutterstock 2137675091

Optimaal bereikbaar en efficiënt: Ontdek de voordelen van Cloud Telefonie

Cloud
        2 minuut

In een wereld waarin organisaties er voortdurend naar streven om hun bestanden veilig op te slaan, neemt de trend om in de cloud te werken toe. Deze ontwikkeling omvat niet alleen gegevensopslag, maar strekt zich ook uit tot telefonie, waarbij bellen via de cloud door steeds meer organisaties wordt geïntegreerd. Maar wat houdt bellen via de cloud nu precies in? Na het lezen van dit nieuwsbericht zult u volledig op de hoogte zijn.

Van traditioneel naar innovatief

Cloud telefonie, ook wel bekend als Voice over IP, betekent simpelweg bellen via internet. Bij deze methode belt u niet langer naar traditionele telefoonnummers, maar maakt u verbinding via IP-adressen. Dit betekent dat uw fysieke locatie er niet meer toe doet. Ongeacht waar u zich bevindt of welk apparaat u gebruikt, cloud telefonie legt direct verbinding met een server in ons geavanceerde datacenter.

Altijd verbonden

Dankzij cloud telefonie bent u altijd en overal bereikbaar, zolang u maar verbonden bent met WiFi of een andere internetverbinding. Alle inkomende oproepen worden naadloos naar u doorgeschakeld. Of het nu gaat om nationale en internationale gesprekken, voicemailinstellingen of nummerherkenning, alle functionaliteiten die u van traditionele telefonie gewend bent, zijn aanwezig. Bovendien behoudt u uw bestaande telefoonnummers en profiteert u van onbeperkte belmogelijkheden.

Voordelen van cloud telefonie voor bedrijven

Cloud telefonie kent vele zakelijke voordelen. Naast het bevorderen van de efficiëntie en schaalbaarheid, onderscheidt cloud telefonie van BICT Groep zich door haar lage kosten. Bij BICT Groep begrijpen wij dat een organisatie te maken heeft met diverse kosten, en dat kostenbesparing een doelstelling is voor elke organisatie. Dat cloud telefonie doorgaans voordeliger is dan traditionele telefonie, maakt het voor de meeste bedrijven tot een voor de hand liggende keuze. Zowel de belkosten als de installatie- en onderhoudskosten zijn aanzienlijk lager.

Denkt u erover na om de overstap te maken naar telefonie via de cloud? BICT Groep helpt u hier graag mee. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op via het online contactformulier of bel ons op 0174 752 000. Wij plannen graag een afspraak met u in om alle mogelijkheden te bespreken.

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht