Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Shutterstock 1801935229

Ontdek de voordelen van BICT Hosted Voice

Hosted Voice
        2 minuut

Als ICT-dienstverlener willen wij graag dat uw organisatie goed bereikbaar is. En daarvoor hebben wij dé oplossing: BICT Hosted Voice. Met deze geavanceerde telefoniedienst, aangedreven door de nieuwste technologie, bent u verzekerd van een VoIP-platform met een van de hoogste MTBF's (gemiddelde tijd tussen storingen) in de industrie. Dit resulteert in een betrouwbaar en flexibel telefoonsysteem dat uw bedrijf ten goede komt. Daarbij is het ook nog eens vriendelijk voor uw portemonnee en kunt u de dienst gemakkelijk uitbreiden. Kortom, met BICT Hosted Voice profiteert u van een optimale bereikbaarheid en een complete telefonie-oplossing waar u op kunt vertrouwen. In dit nieuwsbericht zullen we de voordelen van BICT Hosted Voice bespreken.

Flexibel en schaalbaar

Met BICT Hosted Voice beschikt u over een telefoonsysteem dat flexibel en schaalbaar is. Het systeem is gebaseerd op de nieuwste technologieën en biedt daardoor tal van voordelen. Zo kunt u snel en eenvoudig nieuwe functionaliteiten toevoegen en bent u altijd verzekerd van de nieuwste upgrades. BICT Hosted Voice groeit bovendien mee met uw organisatie, zodat u altijd de beschikking heeft over een telefoonsysteem dat aansluit op uw behoeften.

Betrouwbaar en veilig

Met BICT Hosted Voice bent u verzekerd van een betrouwbare en veilige telefonieoplossing. Het systeem wordt gehost in een beveiligde omgeving, zodat uw gegevens en communicatie altijd beschermd zijn. Daarnaast zorgt BICT Hosted Voice dat u altijd bereikbaar bent voor uw klanten en relaties.

Eenvoudig op te schalen

Met BICT Hosted Voice kunt u eenvoudig op- en afschalen. Heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig, bijvoorbeeld tijdens drukke periodes of projecten? Dan kunt u eenvoudig extra gebruikers toevoegen en weer verwijderen wanneer u deze niet meer nodig heeft. Zo betaalt u altijd alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt.

Aan te passen naar uw wensen

BICT Hosted Voice is volledig aan te passen aan uw wensen en behoeften. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende belplannen, belgroepen en doorverbindopties. Daarnaast kunt u zelf instellen hoe u bereikbaar wilt zijn, bijvoorbeeld via uw vaste telefoon, mobiele telefoon of computer.

Ervaar de voordelen van BICT Hosted Voice

Ontdek de voordelen van BICT Hosted Voice en verhoog de efficiëntie van uw communicatie binnen uw organisatie. Ervaar naadloze samenwerking, flexibiliteit en betrouwbaarheid met onze oplossing voor VoIP-telefonie. Neem vandaag nog contact met ons op via het online contactformulier of bel ons direct op 0174 752 000. Laat uw organisatie groeien en kies voor BICT Hosted Voice!

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht