Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
MKB Ondernemersprijs (1)

MKB Westland: Jurybezoek
MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2023

Behind the scenes
        2 minuut

De jury van de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2023 bracht onlangs een bezoek aan BICT Groep, dat vanaf deze week te zien is in de uitzending van de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2023 op de WOS. Voor ons een unieke kans om een kijkje in onze organisatie te geven.

Het bezoek van de voltallige jury, onder leiding van voorzitter Lars Boellaard, Shirley Schelkers namens MKB Westland, Brendan van den Berg namens Rabobank Westland, Paul Langereis namens Westland Infra, Eric de Winter namens MKB Westland en de winnaar van vorig jaar, Frans van Alphen namens Argos Packaging & Protection, is te zien in de uitzending. Tijdens dit bezoek hadden we de eer om ons bedrijf te presenteren en te laten zien wie BICT Groep is. In de presentatie kwamen onder andere de innovaties, maatschappelijke impact en toekomst van onze organisatie aan bod, gevolgd door een rondleiding door ons kantoor.

In de uitzending is ook te zien hoe Lars Boellaard, juryvoorzitter en partner bij Westport Notarissen N.V., en Eric de Winter, namens MKB Westland, een meewerkstage hebben doorlopen bij BICT Groep. Onze BICToppers hebben hen kennis laten maken met twee boeiende opdrachten: één gerelateerd aan IT en de andere aan bedrijfstelefonie. In de uitzending vertellen de juryleden over hun indrukken die ze bij ons hebben opgedaan. De juryleden delen hun ervaring in de uitzending.

Donderdag 23 november is het zover, en zal de uitreiking van de 17e editie van de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2023 plaatsvinden in de Oude Kerk in Naaldwijk.

Blijf ons volgen op sociale media voor de laatste updates over de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2023!

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht