Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
De voordelen van een online werkplek

Kevin Bogaards treedt toe tot
directie van de BICT Groep

Behind the scenes
        2 minuut

Kevin Bogaards is per 1 januari 2023 toegetreden tot het directieteam van de BICT Groep en is benoemd tot Algemeen Directeur. Hiermee is Kevin verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de Cloud Managed Service Provider uit Naaldwijk.

Kevin is al bijna zeven jaar werkzaam binnen de BICT Groep en heeft hier diverse commerciële, operationele en financiële functies bekleed. Hierdoor kent hij de organisatie als geen ander en heeft hij bijgedragen aan de enorme groei die de BICT Groep de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Voor zijn komst bij de BICT Groep heeft Kevin diverse corporate functies bekleed, onder meer bij Exact Software.

Kevin Bogaards over zijn aanstelling tot Algemeen Directeur: “Ik kijk er naar uit om mijn kennis en ervaring organisatie breed in te zetten en zo met het mooie team van medewerkers en specialisten te kunnen voortborduren op het stevige fundament van de BICT Groep. Ik ben dan ook vereerd om als Algemeen Directeur de organisatie verder uit te kunnen bouwen om ons prachtige klantenbestand verder te ontzorgen en om onze positie in de markt verder te verstevigen.

Bas Voermans, Founder, CEO en Ambassadeur van de BICT Groep is enthousiast over de aanstelling van Kevin Bogaards tot Algemeen Directeur. “Ik ken Kevin al zo'n 26 jaar waardoor er een enorm vertrouwen heerst. Ik ben er zeker van dat Kevin met zijn kennis en ervaring de BICT Groep verder kan uitbouwen”, stelt Bas Voermans. “De BICT Groep is de afgelopen jaren enorm gegroeid en wij willen onze klanten iedere dag volledig ontzorgen op het gebied van ICT. Hierbij hebben wij de ambitie om onze dienstverlening en service continu te verbeteren, iets waar Kevin de afgelopen jaren reeds een aanzienlijke bijdrage in heeft geleverd. Ook ontwikkelt de techniek zich in ons vakgebied ontzettend snel, waardoor middels deze aanstelling onze klanten verzekerd zijn van een toekomst vaste ICT-partner.”

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht

Deel dit artikel