Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Shutterstock 1153889713

De voordelen van VoIP telefonie op een rijtje

BICT Hosted Voice
        2 minuut

VoIP telefonie heeft zich inmiddels wel bewezen als een betrouwbaar alternatief voor fysieke ISDN-centrale. Niet alleen is het kosteneffectief, maar het biedt ook vele andere voordelen die uw organisatie gemakkelijk naar een hoger niveau brengen. Hieronder zetten we een aantal voordelen op een rij:

Flexibiliteit

Onbereikbaarheid door bijvoorbeeld uitval van een aansluiting is verleden tijd met VoIP telefonie. Telefoonnummers zijn niet langer gebonden aan een specifieke locatie, maar worden gekoppeld aan een account. Dit betekent dat u overal ter wereld bereikbaar bent en gesprekken kunt voeren en ontvangen op zowel uw vaste als mobiele nummer.

Uitgebreide functionaliteiten

VoIP telefonie kent een groot aantal functionaliteiten die de communicatie binnen uw organisatie optimaliseren. Denk hierbij aan automatische doorverbindmogelijkheden, wachtrijen, de mogelijkheid tot gespreksopname, en zelfs de toewijzing van persoonlijke doorkiesnummers voor medewerkers.

Integratie van VoIP

BICT Hosted Voice maakt naadloze integratie van mobiele en vaste telefonie mogelijk op één platform mogelijk. Dit betekent dat alle functionaliteiten die u gewend bent van uw vaste telefoon, nu ook beschikbaar zijn op uw mobiele apparaat. Bovendien kan VoIP eenvoudig geïntegreerd worden met andere zakelijke systemen zoals ERP of CRM. Hierdoor kunt u met slechts één klik telefoongesprekken starten vanaf uw computer en worden klanten automatisch herkend bij binnenkomende gesprekken.

Maak de overstap naar VoIP telefonie en ontdek zelf de vele voordelen die het te bieden heeft voor uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie. Neem contact met ons op via ons online contactformulier of bel naar 0174 752 000.

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht