Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Shutterstock 379989589

De voordelen van BICT Mobile

BICT Mobile
        2 minuut

Naast onze hoogwaardige VoIP-oplossingen biedt BICT Groep ook een volledig pakket aan mobiele telefoniediensten. We leveren zowel vaste als mobiele telefonie vanuit ons eigen communicatieplatform. Hierdoor vormen vaste en mobiele telefonie één geheel, wat interessante integratie-oplossingen mogelijk maakt. Onze mobiele telefonieoplossingen bieden een reeks voordelen die de efficiëntie verhogen en de communicatie vereenvoudigen. Hieronder bespreken we enkele van de voordelen van BICT Mobile.

Meerdere telefoonnummers samenvoegen op één toestel

Dit betekent dat werknemers niet langer met meerdere apparaten hoeven te werken om bereikbaar te zijn op verschillende nummers. Of het nu gaat om zakelijke of persoonlijke nummers, alles bevindt zich op één toestel.

Zelf uw bereikbaarheid per telefoonnummer instellen

Met BICT Mobile heeft u als gebruiker de mogelijkheid om uw bereikbaarheid per telefoonnummer in te stellen. Dit betekent ook dat u de controle heeft over wanneer en hoe u bereikbaar bent op elk van uw nummers. De flexibiliteit die BICT Mobile biedt, stelt u in staat om uw communicatie aan te passen aan uw behoeften.

Voicemail to e-mail

Een ander voordeel van BICT Mobile is de naadloze integratie van voicemail naar e-mail. Hiermee kunt u uw voicemails direct ontvangen in uw mailbox, waardoor het gemakkelijk wordt om voicemailberichten te beheren.

Sms'en naar e-mail

Sms'en naar e-mail stelt u in staat om sms-berichten te ontvangen en te verzenden via uw mailaccount. Hierdoor heeft u een consistente communicatie, ongeacht welk apparaat u gebruikt.

Eenvoudige opstap naar Managed & Hosted Mobile

BICT Mobile biedt u een eenvoudige opstap naar BICT Managed Mobile en BICT Hosted Mobile. Met BICT Mobile als basis kunnen bedrijven profiteren van geavanceerde mobiele oplossingen zonder ingewikkelde implementatieprocessen.

Eenvoudige opstap naar Managed & Hosted Mobile

Bent u klaar om te profiteren van de voordelen van BICT Mobile? Neem vandaag nog contact met ons op via het online contactformulier of bel ons op 0174 752 000. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en te helpen met het verbeteren van uw communicatie.

Met BICT Mobile bent u altijd en overal bereikbaar, alles onder één betrouwbare provider. Wilt u ontdekken of BICT Mobile geschikt is voor uw bedrijf? Neem dan contact op met onze experts via het online contactformulier of bel ons direct op 0174 752 000. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht