Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
Winnaar MKB Ondernemersprijs

BICT Groep wint prestigieuze MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2023

Behind the scenes
        2 minuut

BICT Groep heeft met trots de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2023 in ontvangst genomen, waarmee onze onderneming wordt erkend als een vooraanstaande MKB-onderneming die beveiligde en toekomstbestendige Cloud-internetoplossingen biedt. 

De feestelijke uitreiking vond plaats in een volle kerk, gevuld met meer dan 400 MKB ondernemers die de onvergetelijke overwinning samen met ons vierden. Naast de hoofdprijs hebben we ook de themaprijs voor 'Uitzonderlijke maatschappelijke betrokkenheid' in ontvangst mogen nemen, waardoor deze erkenning ons nog trotser maakt.

Tijdens de jaarlijkse eindejaarsbijeenkomst van MKB Westland in de historische Oude Kerk in Naaldwijk ontving ook Eetcafé De Witte de themaprijs 'Leidend in aantrekkelijk en betrokken personeelsbeleid', en Wubben.Chan architecten werd bekroond met de themaprijs voor 'Meest vooruitstrevend en innovatief in de branche'. Wij willen hen van harte feliciteren.

De avond markeerde niet alleen onze overwinning maar ook het feestelijke afscheid van Westport Notarissen en de juryvoorzitter Lars Boellaard, die gedurende 17 succesvolle edities heeft bijgedragen aan het evenement.

Wij willen onze oprechte dank uitspreken aan iedereen die heeft bijgedragen aan ons succes: onze gewaardeerde klanten, partners, en uiteraard ons toegewijde BICTeam. Zonder jullie zou deze prestatie niet mogelijk zijn geweest. Ook willen wij de jury van de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2023, onder leiding van voorzitter Lars Boellaard, en de betrokken vertegenwoordigers, waaronder Shirley Schelkers namens MKB Westland, Brendan van den Berg namens Rabobank Westland, Paul Langereis namens Westland Infra, Eric de Winter namens MKB Westland, en de vorige winnaar Frans van Alphen namens Argos Packaging & Protection bedanken.

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht