Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
MKB Ondernemersprijs (1)

BICT Groep genomineerd voor de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2023

Behind the scenes
        2 minuut

Met veel trots kunnen we aankondigen dat BICT Groep, uw vertrouwde partner voor innovatieve ICT-oplossingen, is genomineerd voor de prestigieuze MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2023. BICT Groep is een voorbeeld voor de manier waarop het MKB bijdraagt aan het verenigingsleven in Westland en daarbuiten. Bovendien hebben we de afgelopen jaren slimme ICT-oplossingen ontwikkeld en hebben we ons geprofileerd als een veelzijdige MKB-onderneming die haar klanten beveiligde en toekomstvaste Cloud-internetoplossingen biedt. Het feit dat onze klanten ons dit jaar massaal hebben aangemeld, is een erkenning voor het vertrouwen dat u in BICT Groep heeft.

Bij BICT Groep staan we bekend om onze focus op innovatie en klanttevredenheid. In de afgelopen jaren hebben we ons ontwikkeld tot een veelzijdige MKB-onderneming die niet alleen uw behoeften begrijpt, maar deze ook overtreft. We streven voortdurend naar maatwerkoplossingen om uw succes te garanderen.

In de komende weken zal de jury van MKB Westland ons bedrijf bezoeken voor een uitgebreide bedrijfspresentatie, een rondleiding en een meewerkstage. Dit biedt ons een uitgelezen kans om te laten zien wat BICT Groep te bieden heeft.

We kijken uit naar de prijsuitreiking van de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2023, waar we naast twee andere prachtige Westlandse bedrijven zullen staan op 23 november in de Oude Kerk in Naaldwijk. Ons team zal zich tot het uiterste inzetten om deze prijs binnen te halen.

Blijf ons volgen op sociale media voor de laatste updates over de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2023!

Deel dit artikel

Meer BICT nieuws?

Bekijk het nieuwsoverzicht