Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
netwerkbeveiliging

Netwerkbeveiliging

Vrijwel iedere organisatie maakt gebruik van een netwerk, ongeacht of dit alleen om een internetverbinding gaat of om een uitgebreider netwerk, waarmee u ook bestanden kunt delen of toegang kunt bieden aan interne applicaties. Binnen elke organisatie is dus wel een vorm van netwerk aanwezig, maar steeds vaker zien we dat organisaties weinig aandacht besteden aan hun netwerkbeveiliging. Zo wordt er meer gebruik gemaakt van verouderde systemen, omdat organisaties het idee hebben dat een data hack hun organisatie niet zal overkomen. Maar niets is minder waar. Digitale criminelen worden met de dag gevaarlijker en creatiever, waardoor het juist van essentieel belang is om zorgvuldig te kiezen voor een goed beveiligde netwerkomgeving.

Netwerkbeveiliging uitbesteden

De BICT Groep kan uw netwerk optimaal beveiligen, waardoor u beschermd bent tegen risico’s van buitenaf. Dat klinkt goed toch! Maar wat houdt dit nou precies in? Een netwerkbeveiliging richt zich op het treffen van maatregelen om de risico’s ten aanzien van de communicatie via netwerken te beheersen. Kortom, het is het beveiligen van een computernetwerk tegen indringers.

Steeds meer bedrijven, kleine en/of grote, kiezen ervoor om hun netwerkbeveiliging uit te besteden. Dit omdat het beveiligen van een netwerk vraagt om veel kennis en ervaring. Goed nieuws! Want de specialisten van de BICT Groep beschikken over deze expertise. Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over verloren data, een data hack of een onbeveiligd netwerk.

Netwerkbeheer uitbesteden | BICT Groep

Online back-up van de BICT Groep

Een gestolen laptop of een gecrashte laptop, we herkennen het allemaal. De lichte paniek die we krijgen wanneer we onze bestanden kwijt zijn of denken kwijt te zijn. Met een online back-up hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat uw bestanden verloren gaan. Op het moment dat er sprake is van een gecrashte laptop o.i.d. kan deze data direct hersteld worden. Zo worden u gegevens direct na een virus besmetting hersteld door middel van een online back-up. Het herstellen van deze gegevens is heel eenvoudig en voor u het weet, staan al uw bestanden weer op uw computer. Met de online back-up van de BICT Groep bent u ervan verzekerd dat uw gegevens altijd beschikbaar zijn en ook zullen blijven. Hiermee is het niet langer nodig om uw data op te slaan op een harde schijf of een USB stick.

data recovery
Paul | Field Engineer

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met de juiste netwerkbeveiliging voor uw organisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Uw ICT omgeving in een oogopslag

Een betrouwbare ICT omgeving is, door de opkomende cyber aanvallen van tegenwoordig, van essentieel belang. Om deze aanvallen te voorkomen, wilt u eerst weten waar deze aanvallen precies vandaan komen. Maar voordat u hierachter komt, is het belangrijk om uw huidige situatie in kaart te brengen.

Hiervoor biedt de BICT Groep een ICT scan aan. Hiermee krijgt u inzicht in uw gehele ICT omgeving, waarna u verder kunt bouwen aan een professionele ICT infrastructuur. De scan wordt volledig gratis aangeboden. Meer weten over de gratis ICT scan? Of heeft u een andere vraag over netwerkbeveiliging? Aarzel dan niet om vandaag nog vrijblijvend contact met ons op te nemen. Dit is mogelijk middels het online contactformulier of op ons telefoonnummer 0174 752 000. Wij spreken u snel!

ict scan