Voor een optimale website ervaring maakt deze website gebruik van cookies. 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Akkoord
Niet akkoord
netwerk

Netwerkbeheer Rotterdam 

Een goed netwerk binnen uw organisatie zorgt ervoor dat al uw apparaten optimaal met elkaar kunnen communiceren. Een netwerk wordt dus eigenlijk gezien als verbinder tussen alle servers, kabels en werkstations binnen uw organisatie. Zodra dit allemaal goed werkt, zorgt u ervoor dat al uw medewerkers veilig en ongestoord kunnen werken. Preventief netwerkbeheer Rotterdam voorkomt problemen, waardoor u op lange termijn veel kosten en tijd zal besparen.

Altijd stabiel en veilig internet 

Wanneer u als organisatie kiest voor de BICT Groep als uw ICT partner, dan kiest u niet alleen voor één vast aanspreekpunt, maar dan kiest u voor altijd stabiel en veilig internet doormiddel van BICT Wifi. Met BICT Wifi zorgt u voor een snelle internetverbinding tegen een scherpe prijs. Op basis van zorgvuldige inventarisaties, aangepast op uw wensen en eisen, verzorgen wij oplossingen op maat voor uw gehele organisatie!

bict wifi

Netwerkbeheer Rotterdam uitbesteden aan een netwerkbeheerder

Wat kunt u van een netwerkbeheerder van de BICT Groep verwachten, wanneer u ervoor kiest om uw netwerkbeheer in Rotterdam uit te besteden? Een netwerkbeheerder van de BICT Groep zorgt ervoor dat het netwerk binnen uw organisatie goed beveiligd is en operationeel blijft.

Alle apparaten, zoals computers, printers, telefoons et cetera die verbonden zijn met het netwerk, zijn alleen bruikbaar als deze verbonden zijn net een functioneel netwerk. Onze netwerkbeheerders installeren het netwerk op een manier dat gebruikers er eenvoudig mee kunnen werken en dat het netwerk beschermd is tegen o.a. hackers en virussen. Daarnaast is het voor u als organisatie belangrijk dat er geen storingen optreden en wij van de BICT Groep zullen hiervoor zorgen.

Netwerkbeheer uitbesteden | BICT Groep
Paul | Field Engineer

Laat u informeren door onze experts

Start vandaag nog met stabiel en veilig internet doormiddel van Netwerkbeheer Rotterdam. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 0174 752 000. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Mail

Voorkom downtime met de BICT Groep 

Downtime is iets wat nooit op het goede moment komt, maar toch ééns in de zoveel tijd om de hoek komt kijken. Vervelend, maar het is ons doel om dit zo snel mogelijk te verhelpen. Door middel van remote netwerkbeheer kunnen onze specialisten het probleem op afstand voor uw organisatie verhelpen. Is het vraagstuk te complex om op afstand te verhelpen? Dan stappen wij direct in de auto om het voor u op locatie op te lossen. Daarna kunnen wij u ervan verzekeren dat u weer optimaal gebruik kunt maken van een stabiele en veilige internet omgeving.

Ook profiteren van minimale down-time doormiddel van het juiste netwerkbeheer in de omgeving van Rotterdam? Neem dan direct contact met ons op! Dit is mogelijk via het online contactformulier of via ons telefoonnummer 0174 752 000. Hierna hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over onverhoopte storingen.

niet online tijdens downtime